Denizli İyi Parti Aday Adaylarını Tanıttı

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.04.2023 - 15:09, Güncelleme: 02.04.2023 - 15:09
 

Denizli İyi Parti Aday Adaylarını Tanıttı

Denizli İyi Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlandığı ve aday adayı listelerinin belli olduğu Denizli İyi Parti’de adaylar kendilerini tanıttı.

Merkezefendi Kültür Merkezi  (MKM) Servergazi Salonu’nda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Toplantıya GİK Üyeleri, ilçe başkanları ve milletvekili adayları ile partililer katıldı. İyi Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasına hoş geldin ve selamlama ile başlayan İl Başkanı Özer Tunçtürk;  “Öncelikle iki gün önce yaşanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının kurşunlanması olayını şiddetle kınıyor ve Partimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Bugün burada 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde İlimizi temsil edecek milletvekili adaylarımızın belirleneceği, aday adaylarımızı kamuoyuna tanıtmak için toplandık. Bu zor zamanda İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığına başvurma cesareti gösteren bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum. İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Kurulduğu günden bugüne sürekli engellerle karşılaşan ve karşısına sürekli zorluklar çıkartılan bir partidir. İYİ Parti küller içinde yeniden filizlenen umutların partisidir. İYİ Parti Çoban ateşinin Denizli'de yakıldığı partidir. Eğer bir gün zora, dara, sıkıntıya düşerseniz bizler, her zaman sizlerin yanında olacağız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediklerini hiçbir zaman unutmayın, "Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur." NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE... İYİ Parti’ye başvuruda Bulunan Aday Adaylarının Listesi 1-AYŞE KAN 2-BEKTAŞ İBİŞ                     3-EMİNE SAĞLIK               4-GÜLNUR OYMAK          5-HASAN AKGÜN 6-İBRAHİM ŞENEL            7-İLYAS ÇÖLGEÇEN          8-KADİR TATIK                   9-KAMİL UÇARCI              10-KEREM KARALP             11-MEHMET ALİ UZAKGİDER               12-MERAL KOCAMAN       13-MUSTAFA ÇOBANOĞLU 14-MUSTAFA SEZER           15-MUSTAFA KEMAL ÇOKAKOĞLU  16-NAZLI YAŞATÜRK          17-NEBİ ÇUBUKCU             18-NECMETTİN KARABACAKOĞLU   19-NURAY ÖZDEMİR         20-RAZİYE AKIŞIK                21-SAMİ ÖZTÜRK                22-ŞEBNEM BABABALIM YAĞCI         23-TEMEL BAŞBUĞ             24-UĞUR ÇİZMECİOĞLU                        25-ÜMİT BAHTİYAR            26-VEYSEL KARAÇOR         27-YASİN ÖZTÜRK               Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün konuşmasının ardından 28. Dönem milletvekilliği seçimi için aday adayı olarak müracaat eden 27 aday adayı sırayla kendilerinden bahseden kısa bir konuşmayla kendilerini tanıttılar. Aday adaylarının tanıtım konuşmalarının ardından sinevizyon gösterisi, İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün teşekkürü ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.
Denizli İyi Parti 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlandığı ve aday adayı listelerinin belli olduğu Denizli İyi Parti’de adaylar kendilerini tanıttı.

Merkezefendi Kültür Merkezi  (MKM) Servergazi Salonu’nda yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Toplantıya GİK Üyeleri, ilçe başkanları ve milletvekili adayları ile partililer katıldı. İyi Parti Denizli İl Başkanı Özer Tunçtürk açılış konuşmasını yaptı.

Konuşmasına hoş geldin ve selamlama ile başlayan İl Başkanı Özer Tunçtürk;  “Öncelikle iki gün önce yaşanan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığının kurşunlanması olayını şiddetle kınıyor ve Partimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Bugün burada 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel seçimlerde İlimizi temsil edecek milletvekili adaylarımızın belirleneceği, aday adaylarımızı kamuoyuna tanıtmak için toplandık. Bu zor zamanda İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığına başvurma cesareti gösteren bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.

İYİ Parti bir cesurlar hareketidir. Kurulduğu günden bugüne sürekli engellerle karşılaşan ve karşısına sürekli zorluklar çıkartılan bir partidir. İYİ Parti küller içinde yeniden filizlenen umutların partisidir. İYİ Parti Çoban ateşinin Denizli'de yakıldığı partidir.

Eğer bir gün zora, dara, sıkıntıya düşerseniz bizler, her zaman sizlerin yanında olacağız, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediklerini hiçbir zaman unutmayın, "Muhtaç olduğunuz kudret, damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur." NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...

İYİ Parti’ye başvuruda Bulunan Aday Adaylarının Listesi

1-AYŞE KAN

2-BEKTAŞ İBİŞ                    

3-EMİNE SAĞLIK              

4-GÜLNUR OYMAK         

5-HASAN AKGÜN

6-İBRAHİM ŞENEL           

7-İLYAS ÇÖLGEÇEN         

8-KADİR TATIK                  

9-KAMİL UÇARCI             

10-KEREM KARALP            

11-MEHMET ALİ UZAKGİDER              

12-MERAL KOCAMAN      

13-MUSTAFA ÇOBANOĞLU

14-MUSTAFA SEZER          

15-MUSTAFA KEMAL ÇOKAKOĞLU 

16-NAZLI YAŞATÜRK         

17-NEBİ ÇUBUKCU            

18-NECMETTİN KARABACAKOĞLU  

19-NURAY ÖZDEMİR        

20-RAZİYE AKIŞIK               

21-SAMİ ÖZTÜRK               

22-ŞEBNEM BABABALIM YAĞCI        

23-TEMEL BAŞBUĞ            

24-UĞUR ÇİZMECİOĞLU                       

25-ÜMİT BAHTİYAR           

26-VEYSEL KARAÇOR        

27-YASİN ÖZTÜRK              

Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün konuşmasının ardından 28. Dönem milletvekilliği seçimi için aday adayı olarak müracaat eden 27 aday adayı sırayla kendilerinden bahseden kısa bir konuşmayla kendilerini tanıttılar.

Aday adaylarının tanıtım konuşmalarının ardından sinevizyon gösterisi, İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün teşekkürü ve toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.