Denizli jandarması trafik denetimlerini sıklaştırdı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.06.2023 - 08:24, Güncelleme: 27.06.2023 - 08:24
 

Denizli jandarması trafik denetimlerini sıklaştırdı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, bayramda üzücü kazaların yaşanmaması için karadan ve havadan trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi oluşan trafik yoğunluğunu kara ve havadan denetledi. Kurban Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Sarayköy İlçe Jandarma Asayiş ve Trafik Jandarma personelinin katılımı ile müşterek olarak Sarayköy Jandarma Yol Kontrol Noktasında karadan ve havadan dron ile trafik denetimi yapıldı. Emniyet kemeri simülasyon aracıyla araç sürücüleri ve yolculara trafik eğitimi verilirken, dron ile emniyet kemeri ve şerit ihlali yapılıp yapılmadığına bakıldı. Jandarma ekipleri, simülasyon aracına büyük ilgi gösteren çocuklarla birlikte Kurban Bayramı tatili boyunca yola çıkacak sürücülülere eslenerek, “Gözünü yoldan ayırma, sevdiklerinin gözünü yolda bırakma” mesajını verdi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, bayramda üzücü kazaların yaşanmaması için karadan ve havadan trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi oluşan trafik yoğunluğunu kara ve havadan denetledi. Kurban Bayramı trafik tedbirleri çerçevesinde Denizli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Sarayköy İlçe Jandarma Asayiş ve Trafik Jandarma personelinin katılımı ile müşterek olarak Sarayköy Jandarma Yol Kontrol Noktasında karadan ve havadan dron ile trafik denetimi yapıldı.

Emniyet kemeri simülasyon aracıyla araç sürücüleri ve yolculara trafik eğitimi verilirken, dron ile emniyet kemeri ve şerit ihlali yapılıp yapılmadığına bakıldı. Jandarma ekipleri, simülasyon aracına büyük ilgi gösteren çocuklarla birlikte Kurban Bayramı tatili boyunca yola çıkacak sürücülülere eslenerek, “Gözünü yoldan ayırma, sevdiklerinin gözünü yolda bırakma” mesajını verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.