Denizli Memur-Sen’den Elazığ’a Yardım Eli

GÜNDEM 31.01.2020 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Memur-Sen’den Elazığ’a Yardım Eli

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği, tüm hizmet kollarının katımı ile Elazığ depreminden etkilenen vatandaşlarımız için battaniye yardımında bulundu.   “Vakit yaraları birlikte sarma vakti” diyerek yola çıktıklarını belirten Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; “Elazığ’da yaşanan felaket hepimizi derinden üzdü, böylesi felaketlerde milletçe kenetlenmek, acıları birlikte sarmak, bir dost bir kardeş eli uzatmak gerektiğini” belirtti.     Memur-Sen’e bağlı tüm hizmet kollarının destek verdiği battaniye yardımları, Elazığ’a ulaştırılmak üzere altı parti halinde gönderildi. “Böylesi felaketlerde dil uzatılmaz, el uzatılır” diyen Öselmiş; “ilk günden itibaren gerek yardımları gerekse duyarlılıkları ile konuya hassasiyetle yaklaşan Memur-Sen camiasına, Denizli’de ki sivil toplum örgütlerine, belediyelere, iş dünyasına, hayırsever hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği, tüm hizmet kollarının katımı ile Elazığ depreminden etkilenen vatandaşlarımız için battaniye yardımında bulundu.

 

“Vakit yaraları birlikte sarma vakti” diyerek yola çıktıklarını belirten Memur-Sen İl Temsilcisi Feyzullah Öselmiş; “Elazığ’da yaşanan felaket hepimizi derinden üzdü, böylesi felaketlerde milletçe kenetlenmek, acıları birlikte sarmak, bir dost bir kardeş eli uzatmak gerektiğini” belirtti.

 

 

Memur-Sen’e bağlı tüm hizmet kollarının destek verdiği battaniye yardımları, Elazığ’a ulaştırılmak üzere altı parti halinde gönderildi.

“Böylesi felaketlerde dil uzatılmaz, el uzatılır” diyen Öselmiş; “ilk günden itibaren gerek yardımları gerekse duyarlılıkları ile konuya hassasiyetle yaklaşan Memur-Sen camiasına, Denizli’de ki sivil toplum örgütlerine, belediyelere, iş dünyasına, hayırsever hemşerilerimize şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.