Denizli merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.03.2024 - 12:54, Güncelleme: 30.03.2024 - 12:54
 

Denizli merkezli 16 ilde eş zamanlı operasyon

Denizli merkezli 16 ilde nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 24 şahıs yakalandı. Şüphelilerden 18’i tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarının önlenmesine yönelik yapılan çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında 26 Mart 2024 tarihinde Denizli merkezli 16 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 24 şüpheli yakalandı. Operasyonlar neticesinde yapılan aramalarda, birçok sahte plaka, sahte evrak, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, kaşe, silah ve kılıç ele geçirildi. Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 18 şüpheli şahıs tutuklandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli merkezli 16 ilde nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarla mücadele kapsamında düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 24 şahıs yakalandı. Şüphelilerden 18’i tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik” suçlarının önlenmesine yönelik yapılan çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında 26 Mart 2024 tarihinde Denizli merkezli 16 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 24 şüpheli yakalandı. Operasyonlar neticesinde yapılan aramalarda, birçok sahte plaka, sahte evrak, cep telefonu, dizüstü bilgisayar, kaşe, silah ve kılıç ele geçirildi.

Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 18 şüpheli şahıs tutuklandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.