Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını aldı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.05.2023 - 14:54, Güncelleme: 26.05.2023 - 14:54
 

Denizli Milletvekilleri Mazbatalarını aldı

Denizli’de 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçimlerinde AK Parti’den 3, CHP’den 3 ve İyi Parti’den 1 milletvekilliği kazanan adaylar mazbatalarını bugün aldı.

AK Parti’den Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, CHP’den Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, İyi Parti’den Yasin Öztürk, bugün milletvekili mazbatalarını aldı. Milletvekilleri aldıkları mazbatalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak açıklamada bulundu. Mazbatasını alan Cahit Özkan; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimizin bizlere verdiği yetkiyi tevsik eden mazbatamızı teslim aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Denizli’miz ve Türkiye’miz için daha da güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin. Şahin Tin; “Mazbatamızı aldık, durmadan duraksamadan düştük yollara… Denizli’mizin kalbi Bayramyeri’nde esnafımızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle yan yana, omuz omuzayız. Denizli’mizin destek ve teveccühüne nail olabilmek için daha çok çalışacağız. Durmak yok doğru adımla yola devam!” Nilgün Ök; 28. Dönem Milletvekilliği mazbatamızı aldık. Bizlere bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, değerli hemşehrilerime, her koşulda bizimle yürüyen kıymetli teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için canla başla çalışacağız.” Gülizar Biçer Karaca; Mazbatamızı Denizli Milletvekillerimiz Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün ile birlikte aldık. TBMM'de 28'inci dönemde de Denizlimizi layıkıyla temsil etmek için bir Cumhuriyet kadını olarak mücadelemi sürdüreceğim. Emekleri için İl, İlçe, Kadın ve Gençlik örgütlerimize; özverileri için aileme, varlıklarıyla güç veren dostlarıma, gece gündüz çalışan kıymetli yol arkadaşlarıma, bizi yalnız bırakmayan başkan ve tüm üyelerimize teşekkürlerimle...” Şeref Arpacı; “Teşekkürler Denizlim… Partime ve şahsıma vermiş olduğunuz desteği, Mazbatamız ile tescilledik. Şimdi sırada birilerinin imtina ettiği Şanlı bayrağımız ve TBMM çatısı altında yemin etmek var. Verdiğiniz destek ve kurduğumuz güven köprüsü asla yıkılmayacak” Yasin Öztürk; “Denizli halkının bize layık gördüğü mazbatamızı teslim aldık. Bize destek olan vatandaşlarımıza, Bizle beraber mücadele eden İl,İlçe teşkilatlarımıza, partililerimize Vekil adaylarımıza teşekkür eder, Gazi Meclisimizde sizleri temsil etmekten duyduğum onuru paylaşmak isterim.” İfalederine yer veridiler. Mazbatasını alan Sema Silkin Ün ise henüz her hangi bir paylaşımda bulunmadı.
Denizli’de 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçimlerinde AK Parti’den 3, CHP’den 3 ve İyi Parti’den 1 milletvekilliği kazanan adaylar mazbatalarını bugün aldı.

AK Parti’den Cahit Özkan, Şahin Tin ve Nilgün Ök, CHP’den Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, İyi Parti’den Yasin Öztürk, bugün milletvekili mazbatalarını aldı. Milletvekilleri aldıkları mazbatalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak açıklamada bulundu.

Mazbatasını alan Cahit Özkan; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milletimizin bizlere verdiği yetkiyi tevsik eden mazbatamızı teslim aldık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Denizli’miz ve Türkiye’miz için daha da güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. Rabbim mahcup etmesin.

Şahin Tin; “Mazbatamızı aldık, durmadan duraksamadan düştük yollara… Denizli’mizin kalbi Bayramyeri’nde esnafımızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle yan yana, omuz omuzayız. Denizli’mizin destek ve teveccühüne nail olabilmek için daha çok çalışacağız. Durmak yok doğru adımla yola devam!”

Şahin tin mazbata


Nilgün Ök; 28. Dönem Milletvekilliği mazbatamızı aldık. Bizlere bu görevi layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, değerli hemşehrilerime, her koşulda bizimle yürüyen kıymetli teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Şehrimiz ve ülkemiz için canla başla çalışacağız.”

Nilgün Ök mazbata

Gülizar Biçer Karaca; Mazbatamızı Denizli Milletvekillerimiz Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün ile birlikte aldık. TBMM'de 28'inci dönemde de Denizlimizi layıkıyla temsil etmek için bir Cumhuriyet kadını olarak mücadelemi sürdüreceğim. Emekleri için İl, İlçe, Kadın ve Gençlik örgütlerimize; özverileri için aileme, varlıklarıyla güç veren dostlarıma, gece gündüz çalışan kıymetli yol arkadaşlarıma, bizi yalnız bırakmayan başkan ve tüm üyelerimize teşekkürlerimle...”

Gülizar Biçer Karaca mazbata

Şeref Arpacı; “Teşekkürler Denizlim… Partime ve şahsıma vermiş olduğunuz desteği, Mazbatamız ile tescilledik. Şimdi sırada birilerinin imtina ettiği Şanlı bayrağımız ve TBMM çatısı altında yemin etmek var. Verdiğiniz destek ve kurduğumuz güven köprüsü asla yıkılmayacak”

Yasin Öztürk;Denizli halkının bize layık gördüğü mazbatamızı teslim aldık. Bize destek olan vatandaşlarımıza, Bizle beraber mücadele eden İl,İlçe teşkilatlarımıza, partililerimize Vekil adaylarımıza teşekkür eder, Gazi Meclisimizde sizleri temsil etmekten duyduğum onuru paylaşmak isterim.” İfalederine yer veridiler.

Yasin Öztürk mazbata

Mazbatasını alan Sema Silkin Ün ise henüz her hangi bir paylaşımda bulunmadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.