Denizli Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü Tanıtım Standı Açtı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.12.2021 - 13:44, Güncelleme: 04.12.2021 - 13:44
 

Denizli Müftülüğü İl Engelli Koordinatörlüğü Tanıtım Standı Açtı

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Delikliçınar Yeni Camii bahçesine İl Engelli Koordinatörlüğü tanıtım standı açarak yapılan hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

İl Engelli Koordinatörü Muhammed Sıddık Kodak, İl Müftü Vekili Semih Keskin'e stand çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tanıtım standını ziyaret eden Müftü Vekili Keskin, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğünün İl Engelli Koordinatörlüğü çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığı tüm topluma ve insanlığa hizmet sunma gayesi çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Bu kapsamda din hizmetleri, din eğitimi, dini yayın ve benzeri alanlarda çeşitli görsel, yazılı ve basılı materyaller oluşturularak engelli kardeşlerimize ulaşmaya, onlara rehberlik yapıyoruz. Bugün burada açtığımız stand çerçevesinde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. İl ve ilçe engelli koordinatörlüklerimizin çalışmaları kapsamında fedakarca çalışan din görevlilerimiz vesilesiyle engelli vatandaşlarımızla ortaya çıkan engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Şunu unutmamak lazım, asıl engellilik; aklını, gönlünü, elini ve dilini, şefkat ve merhamete kapatmaktır." dedi. Müftü Vekili Keskin'in stand ziyareti sırasında İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen, Din Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Oruç, il ve ilçe engelli koordinatörleri hazır bulundu. Standı ziyaret eden vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çıkarılan "O'na Gelene Engel Yoktur" kitabı hediye edildi.
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla Delikliçınar Yeni Camii bahçesine İl Engelli Koordinatörlüğü tanıtım standı açarak yapılan hizmetler hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

İl Engelli Koordinatörü Muhammed Sıddık Kodak, İl Müftü Vekili Semih Keskin'e stand çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tanıtım standını ziyaret eden Müftü Vekili Keskin, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğünün İl Engelli Koordinatörlüğü çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığı tüm topluma ve insanlığa hizmet sunma gayesi çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Bu kapsamda din hizmetleri, din eğitimi, dini yayın ve benzeri alanlarda çeşitli görsel, yazılı ve basılı materyaller oluşturularak engelli kardeşlerimize ulaşmaya, onlara rehberlik yapıyoruz. Bugün burada açtığımız stand çerçevesinde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. İl ve ilçe engelli koordinatörlüklerimizin çalışmaları kapsamında fedakarca çalışan din görevlilerimiz vesilesiyle engelli vatandaşlarımızla ortaya çıkan engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Şunu unutmamak lazım, asıl engellilik; aklını, gönlünü, elini ve dilini, şefkat ve merhamete kapatmaktır." dedi.

Müftü Vekili Keskin'in stand ziyareti sırasında İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen, Din Hizmetleri Şube Müdürü Cengiz Oruç, il ve ilçe engelli koordinatörleri hazır bulundu.

Standı ziyaret eden vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çıkarılan "O'na Gelene Engel Yoktur" kitabı hediye edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.