Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya görevden alındı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.02.2023 - 09:14, Güncelleme: 24.02.2023 - 09:14
 

Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya görevden alındı

Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla görevden alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ilişkin atama ve görevden alma kararları, 23 Şubat 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 4 bölge müdürü görevden alındı. Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş görevden alındı. Erhan Çetinkaya Ankara Bölge Müdür Yardımcısı iken Eylül 2019’da vekâleten atandığı Denizli Orman Bölge Müdürlüğü görevine, 18 Eylül 2020’de asaleten atanması gerçekleşmişti.
Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla görevden alındı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ilişkin atama ve görevden alma kararları, 23 Şubat 2023 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı 4 bölge müdürü görevden alındı. Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu, Denizli Orman Bölge Müdürü Erhan Çetinkaya, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş görevden alındı.

Erhan Çetinkaya Ankara Bölge Müdür Yardımcısı iken Eylül 2019’da vekâleten atandığı Denizli Orman Bölge Müdürlüğü görevine, 18 Eylül 2020’de asaleten atanması gerçekleşmişti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.