Denizli Otogarı’nda Çıplak Kadın Rezaleti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.09.2023 - 09:48, Güncelleme: 26.09.2023 - 09:48
 

Denizli Otogarı’nda Çıplak Kadın Rezaleti

Türkiye’de son zamanlarda yaşanan çıplak kadın rezaletinin bir yenisi Denizli’de yaşandı. Denizli otogarında anadan doğma çıplak halde dolaşan kadına vatandaşlar tepki gösterdi.

Denizli’de aylar önce gece saatlerinde üstsüz bir şekilde tekel bayiden alışveriş yapan bir kadının gündeme gelmesinin ardından bu kez de gündüz vakti çırılçıplak bir kadın, otogarda peronların olduğu bölümde yürürken bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Otobüs Terminali’nde gündüz vakti anadan doğma halde çırılçıplak dolaşan kadın kimseye aldırış etmedi. Onu görüp arkasını dönen erkek vatandaşlara sinirlenen kimliği belirsiz kadın, onlara bağırarak tepki gösterdi. Çıplak kadın rezaletini gören bir kadın vatandaşta duruma tepki göstererek “Bu nedir ya! Manyak mı bu?” diyerek serzenişte bulundu. İnsanların şaşkın bakışları arasında yürümeyi sürdüren kadını görenler ne yapacağını bilemezken, kadının Türk vatandaşı mı yoksa yabancı ülke vatandaşı mı olduğu konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Görüntüler kadının akıl sağlığı ile ilgili şüphe uyandırırken bu konuyla ilgili de şimdilik herhangi bir bilgi ve açıklama yapılmadı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Türkiye’de son zamanlarda yaşanan çıplak kadın rezaletinin bir yenisi Denizli’de yaşandı. Denizli otogarında anadan doğma çıplak halde dolaşan kadına vatandaşlar tepki gösterdi.

Denizli’de aylar önce gece saatlerinde üstsüz bir şekilde tekel bayiden alışveriş yapan bir kadının gündeme gelmesinin ardından bu kez de gündüz vakti çırılçıplak bir kadın, otogarda peronların olduğu bölümde yürürken bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Otobüs Terminali’nde gündüz vakti anadan doğma halde çırılçıplak dolaşan kadın kimseye aldırış etmedi. Onu görüp arkasını dönen erkek vatandaşlara sinirlenen kimliği belirsiz kadın, onlara bağırarak tepki gösterdi. Çıplak kadın rezaletini gören bir kadın vatandaşta duruma tepki göstererek “Bu nedir ya! Manyak mı bu?” diyerek serzenişte bulundu.

İnsanların şaşkın bakışları arasında yürümeyi sürdüren kadını görenler ne yapacağını bilemezken, kadının Türk vatandaşı mı yoksa yabancı ülke vatandaşı mı olduğu konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadı. Görüntüler kadının akıl sağlığı ile ilgili şüphe uyandırırken bu konuyla ilgili de şimdilik herhangi bir bilgi ve açıklama yapılmadı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.