Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde 204 kişilik kadro açıldı

RESMİ İLAN (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.06.2019 - 14:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde 204 kişilik kadro açıldı

Denizli Pamukkale Üniversitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı dün yayınlanan kararname ile 204 kişilik Akademik kadro açıldı.   Denizli'nin Pamukkale Üniversitesi için 26 Haziran 2019 günü Resmi Gazete ’de yayımlanan ilana göre Türkiye'de 24 farklı üniversitede akademik kadro açıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararnameye göre üniversitelerde çeşitli makamlarda görevliler alınacak. Pamukkale Üniversitesinde ise, imzalanan karara göre 204 kişilik bir kadro açıldığı belirtildi. Türkiye'de 24 üniversite için 6342 kişinin işe alınacağını ve 204 kişinin ise Pamukkale Üniversite’sinden işe alınacağı öğrenildi.   İŞTE AÇIKLANAN KADROLAR VE DERECELERİ:  

Denizli Pamukkale Üniversitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı dün yayınlanan kararname ile 204 kişilik Akademik kadro açıldı.

 

Denizli'nin Pamukkale Üniversitesi için 26 Haziran 2019 günü Resmi Gazete ’de yayımlanan ilana göre Türkiye'de 24 farklı üniversitede akademik kadro açıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararnameye göre üniversitelerde çeşitli makamlarda görevliler alınacak. Pamukkale Üniversitesinde ise, imzalanan karara göre 204 kişilik bir kadro açıldığı belirtildi. Türkiye'de 24 üniversite için 6342 kişinin işe alınacağını ve 204 kişinin ise Pamukkale Üniversite’sinden işe alınacağı öğrenildi.

 

İŞTE AÇIKLANAN KADROLAR VE DERECELERİ:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.