Denizli Sanayi Odası’nda uzlaşma sağlandı! Yönetim Kurulu Kasapoğlu’na, Meclis Konyalıoğlu’na emanet

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.10.2022 - 16:11, Güncelleme: 08.10.2022 - 17:06
 

Denizli Sanayi Odası’nda uzlaşma sağlandı! Yönetim Kurulu Kasapoğlu’na, Meclis Konyalıoğlu’na emanet

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) merakla beklenen başkan ve yönetimin belirleneceği meclis toplantısı gerçekleşti. Eşit üye sayısı ile meclise giren başkan adayları Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu uzlaşarak başkan ile yönetimi belirledi. Bugün gerçekleşen seçimler sonunda Selim Kasapoğlu DSO’nun yeni başkanı olurken, Okan Konyalıoğlu da Meclis Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) 4 Ekim’de yapılan seçiminde Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu’nun mecliste 13’er sandalye kazanarak eşitlikle sonuçlanan seçimde bağımsız adaylarda 11 üye kazanmıştı. İlk Meclis toplantısında, DSO Yönetim Kurulu Başkanı, 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı belirlenecek seçim bugün yapıldı. BAŞKAN ADAYLARI UZLAŞTI 11 bağımsız üyenin belirleyici olacağı düşünülen seçimde Kasapoğlu ve Konyalıoğlu uzlaşarak başkan ve yönetim kurulunu belirledi. DSO Meclisi ilk toplantısında SDO Yönetim Kurulu Başkanı olarak Selim Kasapoğlu’nu seçti.  Başkan Adaylarından Okan Konyalıoğlu ise DSO Meclis Başkanı olarak seçildi. “Tek amacımız tek hedefimiz Denizli Sanayi Odası” DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu toplantı ardından yaptığı açıklamada, “Meclis başkanımızı seçtik, sonuçların Denizli sanayisine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradan çıkan sonuçlar eminim önümüzdeki 4 yılda sanayiye önemli bir ivme kazandıracak. Artık farklı liste yok, tek amacımız tek hedefimiz Denizli ve Denizli Sanayi Odası" dedi. “Paylaşımı da gördük, hazmetmeyi de gördük” DSO Meclis Başkanı olarak seçilen Okan Konyalıoğlu, "Uzun yolculuk oldu, seçim işleri bizim uzmanlık alanımız olmayan konular. Burada paylaşımı da gördük, hazmetmeyi de gördük. Sadece sanayici değil, çalışanlarında hakkını savunulacağı kapsayıcı bir ortam oluşturacağımıza inanıyorum" DSO YÖNETİM KURULU BAŞKAN: Selim Kasapoğlu YÖNETİM KURULU: Ali Fuat Özen, Enis Emre Boz, Halil Erdoğan, Levent Çaputöçu, Orçun Alptekin, Osman Uğurlu, Mehmet Sarı ve Mehmet Serter DSO MECLİS BAŞKANLIĞI BAŞKAN: Okan Konyalıoğlu BAŞKAN YARIMCILARI: Ahmet Zora ve İlhan Sicimli MECLİS KATİBİ: İsmail Ayvaz TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ: Ayhan Doğrar, Mehmet Akgün, Nuri Turgut ve Yavuz Perçin oldu.
Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) merakla beklenen başkan ve yönetimin belirleneceği meclis toplantısı gerçekleşti. Eşit üye sayısı ile meclise giren başkan adayları Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu uzlaşarak başkan ile yönetimi belirledi. Bugün gerçekleşen seçimler sonunda Selim Kasapoğlu DSO’nun yeni başkanı olurken, Okan Konyalıoğlu da Meclis Başkanlığı koltuğuna oturdu.

Denizli Sanayi Odası’nın (DSO) 4 Ekim’de yapılan seçiminde Selim Kasapoğlu ve Okan Konyalıoğlu’nun mecliste 13’er sandalye kazanarak eşitlikle sonuçlanan seçimde bağımsız adaylarda 11 üye kazanmıştı. İlk Meclis toplantısında, DSO Yönetim Kurulu Başkanı, 9 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve meclis başkanı belirlenecek seçim bugün yapıldı.

BAŞKAN ADAYLARI UZLAŞTI

11 bağımsız üyenin belirleyici olacağı düşünülen seçimde Kasapoğlu ve Konyalıoğlu uzlaşarak başkan ve yönetim kurulunu belirledi.

DSO Meclisi ilk toplantısında SDO Yönetim Kurulu Başkanı olarak Selim Kasapoğlu’nu seçti.  Başkan Adaylarından Okan Konyalıoğlu ise DSO Meclis Başkanı olarak seçildi.

“Tek amacımız tek hedefimiz Denizli Sanayi Odası”
DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu toplantı ardından yaptığı açıklamada, “Meclis başkanımızı seçtik, sonuçların Denizli sanayisine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradan çıkan sonuçlar eminim önümüzdeki 4 yılda sanayiye önemli bir ivme kazandıracak. Artık farklı liste yok, tek amacımız tek hedefimiz Denizli ve Denizli Sanayi Odası" dedi.

“Paylaşımı da gördük, hazmetmeyi de gördük”
DSO Meclis Başkanı olarak seçilen Okan Konyalıoğlu, "Uzun yolculuk oldu, seçim işleri bizim uzmanlık alanımız olmayan konular. Burada paylaşımı da gördük, hazmetmeyi de gördük. Sadece sanayici değil, çalışanlarında hakkını savunulacağı kapsayıcı bir ortam oluşturacağımıza inanıyorum"

DSO YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: Selim Kasapoğlu

YÖNETİM KURULU: Ali Fuat Özen, Enis Emre Boz, Halil Erdoğan, Levent Çaputöçu, Orçun Alptekin, Osman Uğurlu, Mehmet Sarı ve Mehmet Serter

DSO MECLİS BAŞKANLIĞI

BAŞKAN: Okan Konyalıoğlu

BAŞKAN YARIMCILARI: Ahmet Zora ve İlhan Sicimli

MECLİS KATİBİ: İsmail Ayvaz

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ: Ayhan Doğrar, Mehmet Akgün, Nuri Turgut ve Yavuz Perçin oldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.