Denizli Servergazi Hastanesi'nde Korkutan Yangın

09.03.2017 - 09:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Servergazi Hastanesi'nde Korkutan Yangın

Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde bu sabah Ameliyathane ve yoğun bakımlar kısmında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu .

Bugün saat 9.45 sularında meydana gelen yangın da ikinci katta bulunan ameliyathane kısmında bir hastaya bağlı seyyar solunum cihazındaki arıza nedeniyle küçük çaplı çıkan yangına hastane güvenliği ve görevliler olaya müdahale etti. Olay hemen itfaiyeye haber verildi. Kısa süre sonra söndürülen yangın rahat bir nefes aldırdı. Meydana gelen olayda ilk belirlemelere göre Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doktor Gökhan Peker yaralandı. Doktor Peker acil servis bölümünde tedavi altına alındı. Hastane içinde dumandan etkilenmemesi için yoğun bakımda bulunan hastalar ambulansla başka hastanelere sevk edildi.     Yangının söndürülmesi üzerine hastanede durumun normale döndüğünü ve durumu hassas olan hastaların sevk işleminin acil servis çıkışından devam ettiği belirtildi.   Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Servergazi Hastanemizde bir hastaya bağlı seyyar solunum cihazındaki arıza nedeniyle küçük çaplı bir yangın çıkmıştır. Bir doktorumuz hafif şekilde yaralanmıştır. Doktorlarımıza acil sifalar diliyorum Hepimize geçmiş oldsun" dedi.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi’nde bu sabah Ameliyathane ve yoğun bakımlar kısmında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu .

Bugün saat 9.45 sularında meydana gelen yangın da ikinci katta bulunan ameliyathane kısmında bir hastaya bağlı seyyar solunum cihazındaki arıza nedeniyle küçük çaplı çıkan yangına hastane güvenliği ve görevliler olaya müdahale etti. Olay hemen itfaiyeye haber verildi. Kısa süre sonra söndürülen yangın rahat bir nefes aldırdı. Meydana gelen olayda ilk belirlemelere göre Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Doktor Gökhan Peker yaralandı. Doktor Peker acil servis bölümünde tedavi altına alındı. Hastane içinde dumandan etkilenmemesi için yoğun bakımda bulunan hastalar ambulansla başka hastanelere sevk edildi.

 

 

Yangının söndürülmesi üzerine hastanede durumun normale döndüğünü ve durumu hassas olan hastaların sevk işleminin acil servis çıkışından devam ettiği belirtildi.

 

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Servergazi Hastanemizde bir hastaya bağlı seyyar solunum cihazındaki arıza nedeniyle küçük çaplı bir yangın çıkmıştır. Bir doktorumuz hafif şekilde yaralanmıştır. Doktorlarımıza acil sifalar diliyorum Hepimize geçmiş oldsun" dedi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.