Denizli Valiliği'nden 12 ilçe için sağanak yağış uyarısı!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.08.2022 - 16:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:12
 

Denizli Valiliği'nden 12 ilçe için sağanak yağış uyarısı!

Denizli’de yarın etkili olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda Denizli Valiliği’nden 12 ilçe için uyarı yapıldı.

Sağanak yağışların yarın 12.00 ila 21.00 saatleri arasında etkili olacağı uyarısında bulunan Valilikten yapılan açıklamada; “Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre, yarın (26.08.2022 Cuma) öğle saatlerinden sonra ilimizin doğu kesimlerinde (Güney, Bekilli, Çal, Pamukkale, Çardak, Bozkurt, Baklan, Acıpayam, Çameli Serinhisar, Honaz ve Çivril ilçelerimizde) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50  kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması rica olunur” ifadelerine yer verildi.
Denizli’de yarın etkili olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda Denizli Valiliği’nden 12 ilçe için uyarı yapıldı.

Sağanak yağışların yarın 12.00 ila 21.00 saatleri arasında etkili olacağı uyarısında bulunan Valilikten yapılan açıklamada;

“Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre, yarın (26.08.2022 Cuma) öğle saatlerinden sonra ilimizin doğu kesimlerinde (Güney, Bekilli, Çal, Pamukkale, Çardak, Bozkurt, Baklan, Acıpayam, Çameli Serinhisar, Honaz ve Çivril ilçelerimizde) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50  kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.