Denizli Valiliği’nden mükerrer oy açıklaması

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.05.2023 - 13:02, Güncelleme: 14.05.2023 - 13:02
 

Denizli Valiliği’nden mükerrer oy açıklaması

Denizli’de sosyal medya platformlarında paylaşılan polis memuru mükerrer oy kullandı iddialarına karşı Denizli Valiliği açıklamada bulundu.

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada; “Bazı sosyal medya mecralarında paylaşılan "Polis memuru mükerrer oy kullandı." başlıklı yazıya istinaden basın açıklaması yapılması gerekliliği doğmuştur. Polis Memuru G.Ş'nin ilimiz Hürriyet OO'da 1142 numaralı sandıkta güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı esnada, ikametine göre oy kullanması için belirlenen ve seçmen bilgi kağıdında belirtilen aynı okulda konuşlu bulunan 1128 numaralı sandıkta oyunu kullanmıştır. Durumun fark edilmesi üzerine görevli olduğu sandık kurulu bilgilendirilmiş ve 1142 nolu sandıkta oy kullanmamıştır. Dolayısı ile mükerrer oy kullanma söz konusu değildir.” İfadeleri yer aldı.
Denizli’de sosyal medya platformlarında paylaşılan polis memuru mükerrer oy kullandı iddialarına karşı Denizli Valiliği açıklamada bulundu.

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada;

“Bazı sosyal medya mecralarında paylaşılan " Polis memuru mükerrer oy kullandı." başlıklı yazıya istinaden basın açıklaması yapılması gerekliliği doğmuştur. Polis Memuru G.Ş'nin ilimiz Hürriyet OO'da 1142 numaralı sandıkta güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı esnada, ikametine göre oy kullanması için belirlenen ve seçmen bilgi kağıdında belirtilen aynı okulda konuşlu bulunan 1128 numaralı sandıkta oyunu kullanmıştır. Durumun fark edilmesi üzerine görevli olduğu sandık kurulu bilgilendirilmiş ve 1142 nolu sandıkta oy kullanmamıştır. Dolayısı ile mükerrer oy kullanma söz konusu değildir.” İfadeleri yer aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.