Denizli yağmura teslim oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.05.2023 - 17:18, Güncelleme: 31.05.2023 - 17:18
 

Denizli yağmura teslim oldu

Denizli’de yoğun yağış sonucu birçok ev ve işyerini su bastı. Altyapının yetersiz kaldığı Denizli’de, yollarda oluşan sel suları nedeniyle araçlar yollarda kaldı.

Denizli’de son günlerde etkili olan kuvvetli sağanak yağış olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Bugün öğle saatlerinden sonra etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle birçok ev ve işyerlerini su bastı. Kent merkezinde cadde ve sokaklarda dereyi andıran sel olayı yaşandı. Gazi Bulvarı, alt yapının yetersiz olması nedeniyle biriken sular nedeniyle adeta göle dönüştü. Belediye otobüsleri ve diğer araçlar kontak kapatmak zorunda kaldı.  Yoğun yağmur nedeniyle biriken suların tahliyesi için ekipler çalışma başlattı.
Denizli’de yoğun yağış sonucu birçok ev ve işyerini su bastı. Altyapının yetersiz kaldığı Denizli’de, yollarda oluşan sel suları nedeniyle araçlar yollarda kaldı.

Denizli’de son günlerde etkili olan kuvvetli sağanak yağış olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Bugün öğle saatlerinden sonra etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle birçok ev ve işyerlerini su bastı. Kent merkezinde cadde ve sokaklarda dereyi andıran sel olayı yaşandı.

Gazi Bulvarı, alt yapının yetersiz olması nedeniyle biriken sular nedeniyle adeta göle dönüştü. Belediye otobüsleri ve diğer araçlar kontak kapatmak zorunda kaldı.  Yoğun yağmur nedeniyle biriken suların tahliyesi için ekipler çalışma başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.