Denizli’de 11 yaşındaki kız çocuğu ortadan kayboldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.09.2023 - 11:54, Güncelleme: 01.09.2023 - 11:54
 

Denizli’de 11 yaşındaki kız çocuğu ortadan kayboldu

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 11 yaşındaki kız çocuğu dün geceden itibaren ortadan kayboldu. Anne ve baba kızlarının geri dönmesini istedi.

Alınan bilgiye göre;  Pamukkale İlçesi, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde ikamet eden Melis Aktape, (11) dün gece saat 22.00 sıralarında evden kaçtı. Kendisinden bir haber alınamayan Melis için, arama çalışması başlatıldı. İddialara göre, Melis Aktepe, telefonuyla sosyal medyada gezinirken babası olaya müdahil oldu. Aralarında geçen tartışma sonrası babasından korkan Melis,1. Katta bulunan evin balkonundan atlayarak dışarı kaçtı. Ve bir daha geri dönmedi. Ailenin yaptığı tüm arama çalışması sonrası bulanamayan Melis için, polise kayıp ihbarında bulunuldu. Melis’in anne ve babası, kızlarının ne hata yaparsa yapsın onu çok sevdiklerini, çözülemeyecek bir durum olmadığını, nerdeyse geri dönmesini istedi. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını isteyen aile, kızları Melis’i görenlerin polise veya 0 533 916 07 52 nolu telefona bilgi verilmesini istedi. TARİF Melis’in ortadan kaybolduğu esnada ütünde gri tişört, altında mor eşofman ve ayağında kırmızı terlik bulunduğu ifade edildi.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde 11 yaşındaki kız çocuğu dün geceden itibaren ortadan kayboldu. Anne ve baba kızlarının geri dönmesini istedi.

Alınan bilgiye göre;  Pamukkale İlçesi, Dokuzkavaklar Mahallesi’nde ikamet eden Melis Aktape, (11) dün gece saat 22.00 sıralarında evden kaçtı. Kendisinden bir haber alınamayan Melis için, arama çalışması başlatıldı.

İddialara göre, Melis Aktepe, telefonuyla sosyal medyada gezinirken babası olaya müdahil oldu. Aralarında geçen tartışma sonrası babasından korkan Melis,1. Katta bulunan evin balkonundan atlayarak dışarı kaçtı. Ve bir daha geri dönmedi. Ailenin yaptığı tüm arama çalışması sonrası bulanamayan Melis için, polise kayıp ihbarında bulunuldu.

Melis’in anne ve babası, kızlarının ne hata yaparsa yapsın onu çok sevdiklerini, çözülemeyecek bir durum olmadığını, nerdeyse geri dönmesini istedi. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını isteyen aile, kızları Melis’i görenlerin polise veya 0 533 916 07 52 nolu telefona bilgi verilmesini istedi.

TARİF

Melis’in ortadan kaybolduğu esnada ütünde gri tişört, altında mor eşofman ve ayağında kırmızı terlik bulunduğu ifade edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.