Denizli'de 13 yaşındaki Hilal'den 3 gündür haber alınamıyor

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.11.2023 - 20:43, Güncelleme: 22.11.2023 - 20:43
 

Denizli'de 13 yaşındaki Hilal'den 3 gündür haber alınamıyor

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde 20 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 13 yaşındaki Hilal için ailesinin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Atatürk Mahallesi'ndeki evinden 20 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde yanına telefonunu ve kimliğini alıp çıkan 13 yaşındaki Hilal Sultan Kuru, bir daha geri dönmedi. Kızlarının gelmemesi üzerine endişelenen aile,  polise kayıp başvurusunda bulunarak kızlarını kendi imkanlarıyla da aramaya başladılar. Evden çıkarken üzerinde mavi kazak ve siyah eşofman altı olduğu belirtilen küçük kızı bulmak için gören ve duyan herkesten yardım isteyen aile fertleri, kızlarının herhangi bir psikolojik sorunun olmadığını aile içinde de bir sorun yaşanmadığını belirterek, kızlarını görenlerin polisi veya 0 537 254 27 80 nolu telefonu aramalarını istedi.
Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde 20 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 13 yaşındaki Hilal için ailesinin endişeli bekleyişi devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Sarayköy İlçesi Atatürk Mahallesi'ndeki evinden 20 Kasım Pazartesi akşam saatlerinde yanına telefonunu ve kimliğini alıp çıkan 13 yaşındaki Hilal Sultan Kuru, bir daha geri dönmedi. Kızlarının gelmemesi üzerine endişelenen aile,  polise kayıp başvurusunda bulunarak kızlarını kendi imkanlarıyla da aramaya başladılar.

Evden çıkarken üzerinde mavi kazak ve siyah eşofman altı olduğu belirtilen küçük kızı bulmak için gören ve duyan herkesten yardım isteyen aile fertleri, kızlarının herhangi bir psikolojik sorunun olmadığını aile içinde de bir sorun yaşanmadığını belirterek, kızlarını görenlerin polisi veya 0 537 254 27 80 nolu telefonu aramalarını istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.