Denizli’de 15 hakim ve 4 savcı görevinde yükseldi

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.09.2022 - 11:11, Güncelleme: 15.09.2022 - 11:11
 

Denizli’de 15 hakim ve 4 savcı görevinde yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla hakim ve savcıların görevde yükselme kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre derecelerine göre Denizli’de 15 hakim ve 4 savcı görevinde yükseldi.

HAKİM VE SAVCILARIN GÖREVDE YÜKSELME KARARLARI Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı. HSK kararlarında, birinci dereceye yükselmiş olup 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulacak adli yargı hakim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin adlarından oluşan listelere yer verildi. Listede 49 hakim, 24 savcı ve 72 idari yargı hakiminin ismi yer aldı. Ağustos 2022 döneminde birinci dereceye yükselme incelemesine girecek olanlar listeye dahil edilmedi. Listede ismi olmayanlar HSK'ye başvurabilecek. Birinci dereceye yükseldikleri ve sürelerini bitirdikleri halde bu listede isimlerini göremeyenler, yayım tarihinden itibaren bir ay içinde HSK'ye yazılı başvuruda bulunmak suretiyle durumlarının incelenmesini isteyebilecek. HSK'nin bir başka kararında da 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Ağustos 2022 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı hakim, cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin adlarının bulunduğu listeler de yayımlandı. Söz konusu kararda da sürelerini doldurdukları halde listede adlarını bulamayanlar da 30 gün içinde HSK'ye yazılı müracaatta bulunarak, durumlarının yeniden incelenmesini talep edebilecek. Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Denizli’de derecesi yükselen hakim ve savcılar şu şekilde; ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: Birinci derecede terfi süresini bitirenler Ersan Çeçen (DENİZLİ HAKİMİ) İDARİ YARGI: Mirzeydin Oruç (DENİZLİ VERGİ MAHKEMESİ ÜYESİ) Şule Arabacı (DENİZLİ VERGİ MAHKEMESİ ÜYESİ) ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: İkinci derecede terfi süresini bitirenler Seyda Hoşgör Başyiğit (DENİZLİ HAKİMİ) Fatma Funda Toker ( DENİZLİ HAKİMİ) ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: Altıncı derecede terfi süresini bitirenler Okan Akçimen (DENİZLİ HAKİMİ) Esra Özdemir (DENİZLİ HAKİMİ) Yusuf Karakuzu (DENİZLİ HAKİMİ) Özer Öter (DENİZLİ HAKİMİ) ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: Yedinci derecede terfi süresini bitirenler Özlem Kelebek Özyıldıran (DENİZLİ HAKİMİ- Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Olarak görevli) Ömer Faruk Ağırman (ÇİVRİL HAKİMİ) Ömer İncirlioğlu (DENİZLİ HAKİMİ) Gönül Karatepeli (ÇARDAK HAKİMİ) Begüm Buse Kaner ( BULDAN HAKİMİ) İnan Yeşilırmak (DENİZLİ HAKİMİ) B-SAVCI: Altıncı derecede terfi süresini bitirenler İlker Aksoy ( ÇARDAK CUMHURİYET SAVCISI) B-SAVCI: Yedinci derecede terfi süresini bitirenler Mert Süleyman Aslan (SARAYKÖY CUMHURİYET SAVCISI) Şifa Nur Duru (ÇİVRİL CUMHURİYET SAVCISI) Rumeysa Tursun (DENİZLİ CUMHURİYET SAVCISI)
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla hakim ve savcıların görevde yükselme kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre derecelerine göre Denizli’de 15 hakim ve 4 savcı görevinde yükseldi.

HAKİM VE SAVCILARIN GÖREVDE YÜKSELME KARARLARI

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı. HSK kararlarında, birinci dereceye yükselmiş olup 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla birinci sınıfa ayrılma incelemesine tabi tutulacak adli yargı hakim, Cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin adlarından oluşan listelere yer verildi. Listede 49 hakim, 24 savcı ve 72 idari yargı hakiminin ismi yer aldı.

Ağustos 2022 döneminde birinci dereceye yükselme incelemesine girecek olanlar listeye dahil edilmedi. Listede ismi olmayanlar HSK'ye başvurabilecek. Birinci dereceye yükseldikleri ve sürelerini bitirdikleri halde bu listede isimlerini göremeyenler, yayım tarihinden itibaren bir ay içinde HSK'ye yazılı başvuruda bulunmak suretiyle durumlarının incelenmesini isteyebilecek. HSK'nin bir başka kararında da 2 yıllık yükselme sürelerini aldıkları aylıkta Ağustos 2022 dönemi sonuna kadar bitiren adli yargı hakim, cumhuriyet başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin adlarının bulunduğu listeler de yayımlandı. Söz konusu kararda da sürelerini doldurdukları halde listede adlarını bulamayanlar da 30 gün içinde HSK'ye yazılı müracaatta bulunarak, durumlarının yeniden incelenmesini talep edebilecek.

Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Denizli’de derecesi yükselen hakim ve savcılar şu şekilde;

ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: Birinci derecede terfi süresini bitirenler

Ersan Çeçen (DENİZLİ HAKİMİ)

İDARİ YARGI:

Mirzeydin Oruç (DENİZLİ VERGİ MAHKEMESİ ÜYESİ)

Şule Arabacı (DENİZLİ VERGİ MAHKEMESİ ÜYESİ)

ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: İkinci derecede terfi süresini bitirenler

Seyda Hoşgör Başyiğit (DENİZLİ HAKİMİ)

Fatma Funda Toker ( DENİZLİ HAKİMİ)

ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: Altıncı derecede terfi süresini bitirenler

Okan Akçimen (DENİZLİ HAKİMİ)

Esra Özdemir (DENİZLİ HAKİMİ)

Yusuf Karakuzu (DENİZLİ HAKİMİ)

Özer Öter (DENİZLİ HAKİMİ)

ADLİ YARGI-A HAKİM SINIFI: Yedinci derecede terfi süresini bitirenler

Özlem Kelebek Özyıldıran (DENİZLİ HAKİMİ- Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Olarak görevli)

Ömer Faruk Ağırman (ÇİVRİL HAKİMİ)

Ömer İncirlioğlu (DENİZLİ HAKİMİ)

Gönül Karatepeli (ÇARDAK HAKİMİ)

Begüm Buse Kaner ( BULDAN HAKİMİ)

İnan Yeşilırmak (DENİZLİ HAKİMİ)

B-SAVCI: Altıncı derecede terfi süresini bitirenler

İlker Aksoy ( ÇARDAK CUMHURİYET SAVCISI)

B-SAVCI: Yedinci derecede terfi süresini bitirenler

Mert Süleyman Aslan (SARAYKÖY CUMHURİYET SAVCISI)

Şifa Nur Duru (ÇİVRİL CUMHURİYET SAVCISI)

Rumeysa Tursun (DENİZLİ CUMHURİYET SAVCISI)

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.