Denizli’de 16 yaşındaki genç canına kıydı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.04.2023 - 09:05, Güncelleme: 11.04.2023 - 09:29
 

Denizli’de 16 yaşındaki genç canına kıydı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 16 yaşındaki genç canına kıyarak hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle, Alparslan Caddesi üzerinde bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Mustafa Sarı isimli genç, amcası gilde iftar yemeğini yedikten sonra eve gideceğini söyleyerek ayrıldı. İdialara göre sevgilisinden ayrıldığı için canına kıydığı belirtilen genç kendisini evlerinin balkonunda asarak canına kıydı. Olayı fark eden aile şok geçirirken , hamile olan anne oğlunu  asıldığı yerden aşağıya indirdi. Yaşanan üzücü olay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü üzerine gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri ekiplerinin incelemeleri sonucu Mustafa Sarı  otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde 16 yaşındaki genç canına kıyarak hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saat 22.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle, Alparslan Caddesi üzerinde bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Mustafa Sarı isimli genç, amcası gilde iftar yemeğini yedikten sonra eve gideceğini söyleyerek ayrıldı. İdialara göre sevgilisinden ayrıldığı için canına kıydığı belirtilen genç kendisini evlerinin balkonunda asarak canına kıydı.

Olayı fark eden aile şok geçirirken , hamile olan anne oğlunu  asıldığı yerden aşağıya indirdi. Yaşanan üzücü olay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü üzerine gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri ekiplerinin incelemeleri sonucu Mustafa Sarı  otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.