Denizli’de 19 yaşındaki genç kayboldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.02.2022 - 11:12, Güncelleme: 02.02.2022 - 11:12
 

Denizli’de 19 yaşındaki genç kayboldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde şehirlerarası otobüsten indikten sonra bir daha haber alınamayan 19 yaşındaki genç, her yerde aranıyor. Jandarma ve AKUT ekipleri genci arama çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 19 yaşındaki Barış Özbek isimli genç, dün Muğla’nın Ortaca İlçesi’nden bindiği otobüsten Çameli Kirazlıyayla Mahallesi, Kız Tüydü Mevkiinde saat 13.00 sıralarında indiği belirtildi. Babası ile en son görüşmesinde saat 15.00 sıralarında geleceğini belirten gencin erken gelmesi şüpheleri arttırdı. Otobüsten indiğini gören arkadaşları, daha sonra nereye gittiğini bilmiyorlar. Telefonunun saat 17.00’a kadar açık olduğu belirtilen gençten bir daha haber alınamadı. Kayıp ihbarında bulunan aile hayatından endişe duyduğu gencin bulunması için Jandarma ve AKUT ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Jandarma ve AKUT ekiplerinin kötü hava şartlarına rağmen başlattığı aramalar soğuk ve bölgenin karlı olması nedeniyle sabah saat 04.00 sıralarında sonlandırıldı. Ara verilen arama çalışmaları sabah 09.00’da tekrar başladığı ve devam ettiği belirtildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde şehirlerarası otobüsten indikten sonra bir daha haber alınamayan 19 yaşındaki genç, her yerde aranıyor. Jandarma ve AKUT ekipleri genci arama çalışması başlattı.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu belirtilen 19 yaşındaki Barış Özbek isimli genç, dün Muğla’nın Ortaca İlçesi’nden bindiği otobüsten Çameli Kirazlıyayla Mahallesi, Kız Tüydü Mevkiinde saat 13.00 sıralarında indiği belirtildi. Babası ile en son görüşmesinde saat 15.00 sıralarında geleceğini belirten gencin erken gelmesi şüpheleri arttırdı.

Otobüsten indiğini gören arkadaşları, daha sonra nereye gittiğini bilmiyorlar. Telefonunun saat 17.00’a kadar açık olduğu belirtilen gençten bir daha haber alınamadı. Kayıp ihbarında bulunan aile hayatından endişe duyduğu gencin bulunması için Jandarma ve AKUT ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Jandarma ve AKUT ekiplerinin kötü hava şartlarına rağmen başlattığı aramalar soğuk ve bölgenin karlı olması nedeniyle sabah saat 04.00 sıralarında sonlandırıldı. Ara verilen arama çalışmaları sabah 09.00’da tekrar başladığı ve devam ettiği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.