Denizli'de 23 yaşındaki kayıp gençten sevindirici haber

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.02.2022 - 09:13, Güncelleme: 27.02.2022 - 09:23
 

Denizli'de 23 yaşındaki kayıp gençten sevindirici haber

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ailesinin haberi olmadan ortadan kaybolan 23 yaşındaki genç Marmaris’te bulundu.

Acıpayam İlçesi, Yassıhöyük Mahallesi’nde ailesi ile birlikte ikamet eden 23 yaşındaki Süleyman Şepik isimli genç, ortadan kaybolmuştu. 25 Şubat Cuma günü öğle saatlerinde kimseye bir şey demeden evden çıkan ve bir daha haber alınamadı. Tüm aramalara rağmen ulaşılamayan genç için aile kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp olarak aranan gençten sevindirici haber dün akşam saatlerinde geldi. Yanında bir mikltar para ile Acıpayam’dan gezmek için Marmaris’e gittiği öğrenildi. İhbar üzerine genç adam emniyet güçleri tarafından bulunduğu yerden alınarak karakola götürüldü. Karakoldaki ifadesinin ardından ailesine teslim edildi.
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde ailesinin haberi olmadan ortadan kaybolan 23 yaşındaki genç Marmaris’te bulundu.

Acıpayam İlçesi, Yassıhöyük Mahallesi’nde ailesi ile birlikte ikamet eden 23 yaşındaki Süleyman Şepik isimli genç, ortadan kaybolmuştu. 25 Şubat Cuma günü öğle saatlerinde kimseye bir şey demeden evden çıkan ve bir daha haber alınamadı. Tüm aramalara rağmen ulaşılamayan genç için aile kayıp başvurusunda bulundu.

Kayıp olarak aranan gençten sevindirici haber dün akşam saatlerinde geldi. Yanında bir mikltar para ile Acıpayam’dan gezmek için Marmaris’e gittiği öğrenildi. İhbar üzerine genç adam emniyet güçleri tarafından bulunduğu yerden alınarak karakola götürüldü. Karakoldaki ifadesinin ardından ailesine teslim edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.