Denizli’de 26 yaşındaki genç, kaldığı apartta ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.10.2022 - 09:57, Güncelleme: 20.10.2022 - 10:08
 

Denizli’de 26 yaşındaki genç, kaldığı apartta ölü bulundu

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen olayda 26 yaşındaki genç kaldığı apart dairesinde ölü olarak bulundu. Kapıyı kilitleyen ve arkasına koltuk koyan genç adamın intihar ettiği düşünülüyor.

Olay, Pamukkale İlçesi, Kınıklı Mahallesi 6101 sokakta bulunan apart dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Apart dairesinde yaşayan Aydoğan Şaşmaz’ı (26)arayan baba, oğluna bir türlü ulaşamadı. Daha sonra oğlunun arkadaşlarını arayan baba, olumsuz cevap alınca iki arkadaşıyla birlikte Şaşmaz’ın kaldığı apart dairesine geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayan baba ve arkadaşları çilingir çağırarak kapıyı açtırınca korkunç manzarayla karşılaştı. KAPININ ARKASINA İKİ KOLTUK KOYMUŞ Kapıyı arkadan iki kez kilitleyen ve arkasına iki koltuğu kanepeye dayayan Şaşmaz, yerde uzanmış ve elinde bardak olduğu halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İlaç alarak intihar ettiği düşünülen olayda Şaşmaz’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak. Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrası Şaşmaz’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzer Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.    
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde meydana gelen olayda 26 yaşındaki genç kaldığı apart dairesinde ölü olarak bulundu. Kapıyı kilitleyen ve arkasına koltuk koyan genç adamın intihar ettiği düşünülüyor.

Olay, Pamukkale İlçesi, Kınıklı Mahallesi 6101 sokakta bulunan apart dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Apart dairesinde yaşayan Aydoğan Şaşmaz’ı (26)arayan baba, oğluna bir türlü ulaşamadı. Daha sonra oğlunun arkadaşlarını arayan baba, olumsuz cevap alınca iki arkadaşıyla birlikte Şaşmaz’ın kaldığı apart dairesine geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayan baba ve arkadaşları çilingir çağırarak kapıyı açtırınca korkunç manzarayla karşılaştı.

KAPININ ARKASINA İKİ KOLTUK KOYMUŞ

Kapıyı arkadan iki kez kilitleyen ve arkasına iki koltuğu kanepeye dayayan Şaşmaz, yerde uzanmış ve elinde bardak olduğu halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İlaç alarak intihar ettiği düşünülen olayda Şaşmaz’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak.

Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrası Şaşmaz’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzer Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.