Denizli’de 3 çocuk babası genç adam canına kıydı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.11.2023 - 12:09, Güncelleme: 26.11.2023 - 12:09
 

Denizli’de 3 çocuk babası genç adam canına kıydı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde iddiaya göre ailesiyle sıkıntılar yaşadığı belirtilen 39 yaşındaki 3 çocuk babası genç adam evinde kendini asarak canına kıydı.

Olay, Pamukkale İlçesi, Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süredir ailesiyle sıkıntılar yaşadığı iddia edilen 39 yaşındaki Uğur K. adlı vatandaş evde kimsenin olmadığı bir anda kendisini asarak hayatına son verdi. Kendisinden haber alamayan Uğur K’nın yakınları Kale Mahallesi’ndeki evine gitti.  Kapıyı kırarak açan abisi korkunç manzara ile karşılaştı. Genç adamın abisi 3 çocuk babası Uğur K.’yı asılı halde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Uğur K’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Uğur K’nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Öte yandan, 3’üncü çocuğunun yeni olduğu belirtilen Uğur K.’in ailesinden ayrı yaşadığı bir süredir bunalımda olduğu bu yüzden intihar etmiş olabileceği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde iddiaya göre ailesiyle sıkıntılar yaşadığı belirtilen 39 yaşındaki 3 çocuk babası genç adam evinde kendini asarak canına kıydı.

Olay, Pamukkale İlçesi, Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir süredir ailesiyle sıkıntılar yaşadığı iddia edilen 39 yaşındaki Uğur K. adlı vatandaş evde kimsenin olmadığı bir anda kendisini asarak hayatına son verdi.

Kendisinden haber alamayan Uğur K’nın yakınları Kale Mahallesi’ndeki evine gitti.  Kapıyı kırarak açan abisi korkunç manzara ile karşılaştı. Genç adamın abisi 3 çocuk babası Uğur K.’yı asılı halde buldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Uğur K’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Uğur K’nın cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, 3’üncü çocuğunun yeni olduğu belirtilen Uğur K.’in ailesinden ayrı yaşadığı bir süredir bunalımda olduğu bu yüzden intihar etmiş olabileceği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.