Denizli’de 35 hırsızlık olayını gerçekleştiren şebeke çökertildi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.04.2022 - 11:29, Güncelleme: 30.04.2022 - 11:29
 

Denizli’de 35 hırsızlık olayını gerçekleştiren şebeke çökertildi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 1 ay içerisinde 9 ilçede gerçekleşen 35 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatarak, 19 kişilik hırsızlık şebekesini çökertti. Yakalanan 19 şüpheliden 16’sı tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. Buldan, Bekilli, Pamukkale, Acıpayam, Çivril, Honaz, Serinhisar, Tavas ve Güney ilçelerinde son 1 ay içerisinde meydana gelen toplam 35 faili meçhul hırsızlık olayı ile ilgili olarak fail ya da faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla kapsamlı çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık olaylarını JASAT koordinesinde M.K. B.A., S.S., B.U., S.A., F.A., A.T.E., B.U., K.Ö., O.B., H.Y., S.A., S.D., E.E., C.Z., S.K., P.B., K.O. VE M.Y. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Buldan, Bekilli, Pamukkale, Acıpayam, Çivril, Honaz, Serinhisar, Tavas ve Güney İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan başarılı operasyonlar neticesinde şüphelilerin kaçmasına fırsat verilmeden yakalandı. Adli makamlara sevk edilen toplam 19 şüpheliden 16’sı tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Yapılan operasyon sonucu 35 faili meçhul olay aydınlatıldı.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 1 ay içerisinde 9 ilçede gerçekleşen 35 faili meçhul hırsızlık olayını aydınlatarak, 19 kişilik hırsızlık şebekesini çökertti. Yakalanan 19 şüpheliden 16’sı tutuklandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışma başlattı. Buldan, Bekilli, Pamukkale, Acıpayam, Çivril, Honaz, Serinhisar, Tavas ve Güney ilçelerinde son 1 ay içerisinde meydana gelen toplam 35 faili meçhul hırsızlık olayı ile ilgili olarak fail ya da faillerin tespiti ve yakalanması amacıyla kapsamlı çalışmalarını sürdürdü.

Yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık olaylarını JASAT koordinesinde M.K. B.A., S.S., B.U., S.A., F.A., A.T.E., B.U., K.Ö., O.B., H.Y., S.A., S.D., E.E., C.Z., S.K., P.B., K.O. VE M.Y. isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edildi.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) Buldan, Bekilli, Pamukkale, Acıpayam, Çivril, Honaz, Serinhisar, Tavas ve Güney İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile müşterek yapılan başarılı operasyonlar neticesinde şüphelilerin kaçmasına fırsat verilmeden yakalandı.

Adli makamlara sevk edilen toplam 19 şüpheliden 16’sı tutuklanırken, 3 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır. Yapılan operasyon sonucu 35 faili meçhul olay aydınlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.