Denizli’de 4 gün ekmek çıkmayacak

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.06.2023 - 16:56, Güncelleme: 23.06.2023 - 16:56
 

Denizli’de 4 gün ekmek çıkmayacak

Denizli’de Kurban Bayramı dolayısı ile 4 gün bayram tatili dolayısı ile ekmek çıkmayacağı açıklandı.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban tarafından yapılana açıklamada; “ Kurban bayramında fırınlarda çalışana işçilerimizin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1.2.3. ve 4. Günleri 28 Haziran 01 Temmuz 2023 tarihleri arasında fırınlarımızda ekmek çıkmayacaktır. Ancak işçisini temin eden fırınlarımız çalışacaktır. Bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için tüm tedbirler alınmıştır. Arife günü(Salı) fırınlarımız tam mesai ile çalışacak ve ihtiyaç olan ekmek miktarı üretilecektir.  
Denizli’de Kurban Bayramı dolayısı ile 4 gün bayram tatili dolayısı ile ekmek çıkmayacağı açıklandı.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban tarafından yapılana açıklamada; “ Kurban bayramında fırınlarda çalışana işçilerimizin bayram tatili yapabilmeleri için bayramın 1.2.3. ve 4. Günleri 28 Haziran 01 Temmuz 2023 tarihleri arasında fırınlarımızda ekmek çıkmayacaktır. Ancak işçisini temin eden fırınlarımız çalışacaktır.

Bayramda ekmek sıkıntısı yaşanmaması için tüm tedbirler alınmıştır. Arife günü(Salı) fırınlarımız tam mesai ile çalışacak ve ihtiyaç olan ekmek miktarı üretilecektir.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.