Denizli’de 4 gündür haber alınamayan adamın cansız bedeni bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.04.2024 - 20:46, Güncelleme: 22.04.2024 - 20:46
 

Denizli’de 4 gündür haber alınamayan adamın cansız bedeni bulundu

Denizli'de 4 gündür kendisinden haber alınamayan 38 yaşındaki adamın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Olay, Pamukkale İlçesi Tekkeköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meska Evleri’nde ikamet ettiği öğrenilen ve Perşembe gününden itibaren kendisinden haber alınamayan Musa Güdücü’nün cansız bedeni, Tekkeköy Mahallesi’nde ormanlık alanda bir çoban tarafından ağaçta asılı halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evli ve 2 çocuk babası Güdücü’nün cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. İntihar ettiği düşünülen Güdücü’nün ölüm haberi, ailesi ve yakınlarına yasa boğdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli'de 4 gündür kendisinden haber alınamayan 38 yaşındaki adamın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Olay, Pamukkale İlçesi Tekkeköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Meska Evleri’nde ikamet ettiği öğrenilen ve Perşembe gününden itibaren kendisinden haber alınamayan Musa Güdücü’nün cansız bedeni, Tekkeköy Mahallesi’nde ormanlık alanda bir çoban tarafından ağaçta asılı halde bulundu.

İhbar üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evli ve 2 çocuk babası Güdücü’nün cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. İntihar ettiği düşünülen Güdücü’nün ölüm haberi, ailesi ve yakınlarına yasa boğdu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.