Denizli'de 4 ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 14 şahıs yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.05.2021 - 10:36, Güncelleme: 26.05.2021 - 11:07
 

Denizli'de 4 ilçede eş zamanlı uyuşturucu operasyonu: 14 şahıs yakalandı

Denizli’de 4 ilçede uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen şafak operasyonunda 14 kişi yakalandı.

Kale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pamukkale, Merkezefendi, Beyağaç ve Tavas ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticaret suçunu işleyen şahıslara yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri tarafından dün sabahın erken saatlerinde düzenlenen şafak operasyonunda 19 ev ve iş yerine baskın yapıldı. Yapılan baskında 14 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.   Düzenlenen operasyonlarda, 479 gr. Metamfeamin, 150 gr. Toz esrar, 108 gr. Reçine / plaka esrar, 3 adet sentetik hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile digital metaryal ele geçirildi.
Denizli’de 4 ilçede uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen şafak operasyonunda 14 kişi yakalandı.

Kale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pamukkale, Merkezefendi, Beyağaç ve Tavas ilçelerinde uyuşturucu madde imal ve ticaret suçunu işleyen şahıslara yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenledi.

Jandarma ekipleri tarafından dün sabahın erken saatlerinde düzenlenen şafak operasyonunda 19 ev ve iş yerine baskın yapıldı. Yapılan baskında 14 şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı.

 

Düzenlenen operasyonlarda, 479 gr. Metamfeamin, 150 gr. Toz esrar, 108 gr. Reçine / plaka esrar, 3 adet sentetik hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile digital metaryal ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.