Denizli'de 4 ilçede okullara ara verildi

EĞİTİM 19.01.2022 - 09:41, Güncelleme: 19.01.2022 - 09:41
 

Denizli'de 4 ilçede okullara ara verildi

Denizli’de bugün kötü hava şartları nedeniyle 4 ilçe kaymakamı açıklama yaparak okullara 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Denizli’de yağan kar yağışı ile kötü hava şartları nedeniyle Çameli, Çardak, Beyağaç ve Kale İlçe Kaymakamlıkları yaptıkları duyuru ile 19 Ocak 2022 tarihinde okulların 1 gün süreyle ara verildiğini belirtti. Çameli Kaymakamlığı; İlçemizdeki olumsuz hava şartlarının sabah saatlerinde buzlanma riski oluşturması nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle: 1- Sadece taşımalı eğitime tabi olunan okullarımızda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesine, 2- Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerin idari izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir. Çardak Kaymakamlığı; İlçemizde olumsuz hava koşulları ve beraberinde oluşabilecek yoğun buzlanma sebebiyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için yarın (Çarşamba 19.01.2022) İlçemizde eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına… Beyağaç Kaymakamlığı; İlçemizde olumsuz hava şartlarının devam etmesi, insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 19.10.2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle; 1-İlçemizdeki okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim-öğretime devam edilmesine, 2-Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir. Kale Kaymakamlığı; İlçemizde olumsuz hava şartlarının devam etmesi, insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 19.10.2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle; 1-İlçemizdeki okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim-öğretime devam edilmesine, 2-Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir.
Denizli’de bugün kötü hava şartları nedeniyle 4 ilçe kaymakamı açıklama yaparak okullara 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Denizli’de yağan kar yağışı ile kötü hava şartları nedeniyle Çameli, Çardak, Beyağaç ve Kale İlçe Kaymakamlıkları yaptıkları duyuru ile 19 Ocak 2022 tarihinde okulların 1 gün süreyle ara verildiğini belirtti.

Çameli Kaymakamlığı; İlçemizdeki olumsuz hava şartlarının sabah saatlerinde buzlanma riski oluşturması nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle:

1- Sadece taşımalı eğitime tabi olunan okullarımızda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesine,

2- Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerin idari izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir.

Çardak Kaymakamlığı; İlçemizde olumsuz hava koşulları ve beraberinde oluşabilecek yoğun buzlanma sebebiyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için yarın (Çarşamba 19.01.2022) İlçemizde eğitim-öğretime bir gün süre ile ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına…

Beyağaç Kaymakamlığı; İlçemizde olumsuz hava şartlarının devam etmesi, insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 19.10.2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle;

1-İlçemizdeki okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim-öğretime devam edilmesine,

2-Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir.

Kale Kaymakamlığı; İlçemizde olumsuz hava şartlarının devam etmesi, insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturması nedeniyle 19.10.2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle;

1-İlçemizdeki okullarda yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim-öğretime devam edilmesine,

2-Engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personellerinin idari izinli sayılmasına kaymakamlığımızca karar verilmiştir.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.