Denizli'de 5 ilçede TOKİ kura başvurusu sonuçları açıklandı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.12.2022 - 09:21, Güncelleme: 09.12.2022 - 09:03
 

Denizli'de 5 ilçede TOKİ kura başvurusu sonuçları açıklandı

TOKİ Denizli kura çekilişi tarihleri için geri sayım başladı. Denizli'de TOKİ konutları için sabırsız bekleyiş sürüyor. Denizli’de 5 ilçede TOKİ konutlarına başvuru yapanlar için başvuru sonuçları listesi açıklandı.

TOKİ'den Denizli için heyecanlandıran paylaşım geldi. TOKİ Denizli konutları için başvuru yapanlar arasında başvuruları kabul edilenler açıklandı. Emlakpencerem.com'un haberine göre, Denizli TOKİ kura tarihi yaklaşırken merakla beklenen başvuru sonuçları kabul edilen ve edilmeyenlerin isim listeleri paylaşıldı. Aralık ayı sonuna kadar çok sayıda il ve ilçede kuralar tamamlanacak. Denizli ilinde yükselecek konutların hak sahipleri  ise merakla kura tarihlerini beklemeye başladı. Denizli'de, Merkezefeni-Pamukkale, Acıpayam, Bekilli, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde toplamda 1528 adet konut için Denizli TOKİ hak sahipliği belirleme kura çekilişi için geri sayım başladı. Kura sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor. DENİZLİ TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLDU Diğer taraftan Denizli için başvuru süreci boyunca bazı ilçelerde yoğunluk yaşandı. Bu başvurular arasında kuraya katılmaya hak kazananların isim listeleri ise TOKİ tarafından yayımlandı. Hemen alt bölümde TOKİ Denizli başvuru sonuçları isim listelerine kolaylıkla erişebileceksiniz. https://www.emlakpencerem.com/denizli-toki-kura-basvurusu-sonuclari-aciklandi-toki-denizli-kura-cekilisi-tarihleri-icin-geri-sayim-basladi/110257/ İŞTE DENİZLİ TOKİ KURA BAŞVURUSU İSİM LİSTELERİ Denizli Merkezefendi ve Pamukkale 650 konut: Merkezefendi-Pamukkale TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler Merkezefendi-Pamukkale TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler Acıpayam 500 konut: Acıpayam TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler Acıpayam TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler Bekilli 80 konut: Bekilli TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler Bekilli TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler Serinhisar 198 konut: Serinhisar TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler Serinhisar TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler Tavas 100 konut: Tavas TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler Tavas TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler
TOKİ Denizli kura çekilişi tarihleri için geri sayım başladı. Denizli'de TOKİ konutları için sabırsız bekleyiş sürüyor. Denizli’de 5 ilçede TOKİ konutlarına başvuru yapanlar için başvuru sonuçları listesi açıklandı.

TOKİ'den Denizli için heyecanlandıran paylaşım geldi. TOKİ Denizli konutları için başvuru yapanlar arasında başvuruları kabul edilenler açıklandı.

Emlakpencerem.com'un haberine göre, Denizli TOKİ kura tarihi yaklaşırken merakla beklenen başvuru sonuçları kabul edilen ve edilmeyenlerin isim listeleri paylaşıldı.

Aralık ayı sonuna kadar çok sayıda il ve ilçede kuralar tamamlanacak. Denizli ilinde yükselecek konutların hak sahipleri  ise merakla kura tarihlerini beklemeye başladı.

Denizli'de, Merkezefeni-Pamukkale, Acıpayam, Bekilli, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde toplamda 1528 adet konut için Denizli TOKİ hak sahipliği belirleme kura çekilişi için geri sayım başladı. Kura sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor.

DENİZLİ TOKİ BAŞVURU SONUÇLARI BELLİ OLDU

Diğer taraftan Denizli için başvuru süreci boyunca bazı ilçelerde yoğunluk yaşandı. Bu başvurular arasında kuraya katılmaya hak kazananların isim listeleri ise TOKİ tarafından yayımlandı. Hemen alt bölümde TOKİ Denizli başvuru sonuçları isim listelerine kolaylıkla erişebileceksiniz.

https://www.emlakpencerem.com/denizli-toki-kura-basvurusu-sonuclari-aciklandi-toki-denizli-kura-cekilisi-tarihleri-icin-geri-sayim-basladi/110257/

İŞTE DENİZLİ TOKİ KURA BAŞVURUSU İSİM LİSTELERİ

Denizli Merkezefendi ve Pamukkale 650 konut:

Merkezefendi-Pamukkale TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler

Merkezefendi-Pamukkale TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler

Acıpayam 500 konut:

Acıpayam TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler

Acıpayam TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler

Bekilli 80 konut:

Bekilli TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler

Bekilli TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler

Serinhisar 198 konut:

Serinhisar TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler

Serinhisar TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler

Tavas 100 konut:

Tavas TOKİ başvuru sonuçları kabul edilenler

Tavas TOKİ başvuru sonuçları kabul edilmeyenler

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.