Denizli’de 52 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.08.2023 - 08:23, Güncelleme: 12.08.2023 - 08:23
 

Denizli’de 52 yaşındaki adam evinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 52 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam merkezde ikamet eden ve şoförlük yaptığı belirtilen Aykut Doğan (52) evinde ölü bulundu.  Kendisinden haber alınmayan Doğan, için yakınları evine gittiğinde hareketsiz buldular. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın yaşandığı evde olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmanın ardından, Doğan’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Aykut Doğan’ın kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde 52 yaşındaki adam evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Acıpayam merkezde ikamet eden ve şoförlük yaptığı belirtilen Aykut Doğan (52) evinde ölü bulundu.  Kendisinden haber alınmayan Doğan, için yakınları evine gittiğinde hareketsiz buldular. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Doğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın yaşandığı evde olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmanın ardından, Doğan’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Aykut Doğan’ın kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.