Denizli’de 6 kaçakçı yakayı ele verdi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.07.2023 - 17:01, Güncelleme: 17.07.2023 - 17:01
 

Denizli’de 6 kaçakçı yakayı ele verdi

Denizli’de kaçakçılık operasyonunda yakalanan toplam 6 şüpheliden çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Denizli’de tütün ve eşya kaçakçılığı suçlarının önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Öncelikle yapılan tütün operasyonunda 3 şüpheliden 96 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Devem eden çalışmalar çerçevesinde, 3 ayrı operasyonda 3 şüpheli daha yakalandı. Onlardan da; 374 adet cinsel içerikli ürün, 25 adet elektronik sigara, 9 adet elektronik sigara likiti, 6 adet cep telefonu ve 18 adet kulaklık ele geçirildi. Yakalanan toplamda 6 şüpheli hakkın işlem yapıldı, malzemelere el konuldu.
Denizli’de kaçakçılık operasyonunda yakalanan toplam 6 şüpheliden çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Denizli’de tütün ve eşya kaçakçılığı suçlarının önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Öncelikle yapılan tütün operasyonunda 3 şüpheliden 96 kilogram nargile tütünü ele geçirildi. Devem eden çalışmalar çerçevesinde, 3 ayrı operasyonda 3 şüpheli daha yakalandı. Onlardan da; 374 adet cinsel içerikli ürün, 25 adet elektronik sigara, 9 adet elektronik sigara likiti, 6 adet cep telefonu ve 18 adet kulaklık ele geçirildi.

Yakalanan toplamda 6 şüpheli hakkın işlem yapıldı, malzemelere el konuldu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.