Denizli'de Alzheimer hastası yaşlı adam yolunu kaybetti

DENİZLİ 17.01.2019 - 13:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de Alzheimer hastası yaşlı adam yolunu kaybetti

Denizli Pamukkale İlçesi’nde Alzheimer hastası yaşlı adama vatandaşlar yardımcı oldu. Oturduğu yerin neresi olduğunu hatırlamayan yaşlı adam için polislerden yardım istendi.   Edinilen bilgiye göre, bugün Pamukkale İlçesi Kınıklı Ortaokulu önünde kaybolduğunu belirten Çivril doğumlu Ali Avcı adındaki yaşlı adama vatandaşlar yardımcı oldu. Yaşlı adam nerede oturduğunu hatırlamazken oraya nasıl geldiğini de bilmiyor. Alzheimer hastası olduğu anlaşılan yaşlı adama vatandaşlar tarafından çay ikram edilirken yardımcı olunması için sorulan sorulara sağlıklı bilgi veremedi. Bunun üzerine vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi.   Olay yerine gelen polis ekipleri Ali Avcı’yı polis otosuna alarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşlı adamın durumu hakkında bilgi almak için Kınıklı Şehit Polis Merkezi’ni arayan haber merkezimizden alınan bilgiye göre ise yolunu kaybeden bir yaşlı adam için ihbarın yapıldığını ancak bölge ekiplerinin aldığını karakola getirilmediği belirtildi. Bölge ekiplerinin yaşlı adamın evinin bulunmuş olması üzerine evine teslim edilmiş olacağı bu yüzden karakola getirilmediği belirtildi.  

Denizli Pamukkale İlçesi’nde Alzheimer hastası yaşlı adama vatandaşlar yardımcı oldu. Oturduğu yerin neresi olduğunu hatırlamayan yaşlı adam için polislerden yardım istendi.

 

Edinilen bilgiye göre, bugün Pamukkale İlçesi Kınıklı Ortaokulu önünde kaybolduğunu belirten Çivril doğumlu Ali Avcı adındaki yaşlı adama vatandaşlar yardımcı oldu. Yaşlı adam nerede oturduğunu hatırlamazken oraya nasıl geldiğini de bilmiyor. Alzheimer hastası olduğu anlaşılan yaşlı adama vatandaşlar tarafından çay ikram edilirken yardımcı olunması için sorulan sorulara sağlıklı bilgi veremedi. Bunun üzerine vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri Ali Avcı’yı polis otosuna alarak olay yerinden uzaklaştı. Yaşlı adamın durumu hakkında bilgi almak için Kınıklı Şehit Polis Merkezi’ni arayan haber merkezimizden alınan bilgiye göre ise yolunu kaybeden bir yaşlı adam için ihbarın yapıldığını ancak bölge ekiplerinin aldığını karakola getirilmediği belirtildi. Bölge ekiplerinin yaşlı adamın evinin bulunmuş olması üzerine evine teslim edilmiş olacağı bu yüzden karakola getirilmediği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.