Denizli’de Amatör Lig Maçında Hırsızlık

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.03.2022 - 12:05, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:05
 

Denizli’de Amatör Lig Maçında Hırsızlık

Denizli’de 1.Amatör Ligi E Grubunda mücadele edene Çameli Belediyespor ile Yatağanspor karşılaşmasında soyunma odalarına giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler 5 futbolcunun telefon ve cüzdanlarını çalarak kayıplara karıştı.

6 Mart Pazar günü Emsan Doğan Demircioğlu Stadı’nda oynanan Çameli Belediyespor - Yatağanspor karşılaşması esnasında soyunma odalarına gire kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler, Çameli Belediyespor’dan 3, Yatağanspor takımından ise 2 futbolcunun cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Maç sonrası soyulduklarının farkına varan sporcular, olayı güvenlik birilerine bildirerek şikâyetçi oldu. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) yaptığı açıklamada; “1. Amatör Liginde 6 Mart 2022 Pazar günü (bugün) Emsan Doğan Demircioğlu stadında oynanan Çamelispor - Yatağanspor karşılaşması esnasında soyunma odasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce futbolcuların cep telefonu ve özel eşyalarının çalındığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu tip olayların spor ve insanlık ruhuna yakışmadığını bir kez daha ifade edip, her iki takımlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Güvenlik güçlerimiz olay sonrası soruşturma başlatmış olup fail ya da faillerin en yakın zamanda yakalanacağına olan inancımızı da dile getiriyoruz. Bugün yaşanan elim olayı şiddetle kınıyor, bir daha sahalarında böyle olayların yaşanmaması temenni ediyoruz. “
Denizli’de 1.Amatör Ligi E Grubunda mücadele edene Çameli Belediyespor ile Yatağanspor karşılaşmasında soyunma odalarına giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler 5 futbolcunun telefon ve cüzdanlarını çalarak kayıplara karıştı.

6 Mart Pazar günü Emsan Doğan Demircioğlu Stadı’nda oynanan Çameli Belediyespor - Yatağanspor karşılaşması esnasında soyunma odalarına gire kimliği belirsiz kişi ve ya kişiler, Çameli Belediyespor’dan 3, Yatağanspor takımından ise 2 futbolcunun cep telefonu ve cüzdanlarını çaldı. Maç sonrası soyulduklarının farkına varan sporcular, olayı güvenlik birilerine bildirerek şikâyetçi oldu.

Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (DASKF) yaptığı açıklamada;

“1. Amatör Liginde 6 Mart 2022 Pazar günü (bugün) Emsan Doğan Demircioğlu stadında oynanan Çamelispor - Yatağanspor karşılaşması esnasında soyunma odasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce futbolcuların cep telefonu ve özel eşyalarının çalındığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu tip olayların spor ve insanlık ruhuna yakışmadığını bir kez daha ifade edip, her iki takımlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Güvenlik güçlerimiz olay sonrası soruşturma başlatmış olup fail ya da faillerin en yakın zamanda yakalanacağına olan inancımızı da dile getiriyoruz. Bugün yaşanan elim olayı şiddetle kınıyor, bir daha sahalarında böyle olayların yaşanmaması temenni ediyoruz. “

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.