Denizli’de apartın çatı katından düşen adam hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2023 - 10:42, Güncelleme: 29.08.2023 - 10:46
 

Denizli’de apartın çatı katından düşen adam hayatını kaybetti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 5 katlı apartın çatı katından zemine düşen adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir apartın çatı katında yalnız başına yaşayan Şakir Arslan (51), henüz belirlenemeyen bir nedenle 5 kattan aşağıya düştü. Arslan’ın yere düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, çevrede geniş çaplı inceleme yaparken, Arslan’ın cenazesi ise otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Öte yandan, görü tanıkları kaldığı apartın 5'inci katından düşerek hayatını kaybeden Şakir Arslan'ın intihar etmiş olabileceğini iddia etti. Arslan'ın şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, 5 katlı apartın çatı katından zemine düşen adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, sabah saat 08.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir apartın çatı katında yalnız başına yaşayan Şakir Arslan (51), henüz belirlenemeyen bir nedenle 5 kattan aşağıya düştü. Arslan’ın yere düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaptığı incelemede Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, çevrede geniş çaplı inceleme yaparken, Arslan’ın cenazesi ise otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Öte yandan, görü tanıkları kaldığı apartın 5'inci katından düşerek hayatını kaybeden Şakir Arslan'ın intihar etmiş olabileceğini iddia etti. Arslan'ın şüpheli ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.