Denizli'de aranan 12 şüpheli polisin takibinden kaçmadı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2023 - 13:53, Güncelleme: 06.12.2023 - 13:53
 

Denizli'de aranan 12 şüpheli polisin takibinden kaçmadı

Denizli’de aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda ikisi kasten öldürme suçu olmak üzere farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezalarıyla aranan 12 şahıs yakalandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği 3 - 5 Aralık tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlar neticesinde kasten öldürme suçundan biri 30 yıl, diğeri ise 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca 5 ile 10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3, 5 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 5 şahıs yakalandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise 10 ile 20 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1, 5 ile 10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahsı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen toplamda 12 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’de aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda ikisi kasten öldürme suçu olmak üzere farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezalarıyla aranan 12 şahıs yakalandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği 3 - 5 Aralık tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Operasyonlar neticesinde kasten öldürme suçundan biri 30 yıl, diğeri ise 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 2 şahıs yakalandı. Ayrıca 5 ile 10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3, 5 yıla kadar kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 5 şahıs yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise 10 ile 20 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1, 5 ile 10 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 1 şahsı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen toplamda 12 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.