Denizli’de asayiş, kumar ve fuhuş olayına karışan 105 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.04.2022 - 16:26, Güncelleme: 29.04.2022 - 16:26
 

Denizli’de asayiş, kumar ve fuhuş olayına karışan 105 kişi yakalandı

Denizli’de umuma açık işyeri, ev ve apartların denetimleri sırasında kumar oynayan ve oynatan 3kişi ile fuhuş olayına karışan 12 kişi yakalandı. İl genelinde asayiş olaylarına karışan haklarında yakalama emri bulunan 90 şüpheli tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 25 ile 29 Nisan 2022 tarihleri arasında il genelinde umuma açık işyeri, ev ve apartların denetimleri esnasında 52 bin 343 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 358 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yeri denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde, 1 kahvehanede kumar oynadıkları tespit edilen 2 şahsa toplam 3 bin 638 TL idari para cezası uygulandı. İşletme sahibi 1 şahsa kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapıldı 6 işyerinde “Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama” olayında 12 şahıs yakalandı. Yakalanan 12  şahsa adli işlem yapılarak toplam 14 bin 52 TL idari para cezası kesildi. 1 Kahvehanenin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilerek gerekli idari işlem yapıldı. YAKALAMA EMRİ BULUNAN 90 ŞAHIS TUTUKLANDI İl genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 90 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 4 adet bıçak, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet bisiklet, 100 adet boş akü, 2 adet hard disk, 2 adet Ip kamera, 2 adet spiral makinası, 3 adet fön makinesi ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 5 bin 400 TL para ele geçirildi. Diğer taraftan 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu kapsamında, geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 9 ayrı adreste bulunan toplam 125 apart dairesi kontrol edildi. Denetimler sonunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.
Denizli’de umuma açık işyeri, ev ve apartların denetimleri sırasında kumar oynayan ve oynatan 3kişi ile fuhuş olayına karışan 12 kişi yakalandı. İl genelinde asayiş olaylarına karışan haklarında yakalama emri bulunan 90 şüpheli tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 25 ile 29 Nisan 2022 tarihleri arasında il genelinde umuma açık işyeri, ev ve apartların denetimleri esnasında 52 bin 343 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 358 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yeri denetim yapıldı.

Yapılan denetimlerde, 1 kahvehanede kumar oynadıkları tespit edilen 2 şahsa toplam 3 bin 638 TL idari para cezası uygulandı. İşletme sahibi 1 şahsa kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapıldı

6 işyerinde “Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama” olayında 12 şahıs yakalandı. Yakalanan 12  şahsa adli işlem yapılarak toplam 14 bin 52 TL idari para cezası kesildi. 1 Kahvehanenin ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilerek gerekli idari işlem yapıldı.

YAKALAMA EMRİ BULUNAN 90 ŞAHIS TUTUKLANDI

İl genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 90 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 4 adet bıçak, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet bisiklet, 100 adet boş akü, 2 adet hard disk, 2 adet Ip kamera, 2 adet spiral makinası, 3 adet fön makinesi ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 5 bin 400 TL para ele geçirildi.

Diğer taraftan 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu kapsamında, geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 9 ayrı adreste bulunan toplam 125 apart dairesi kontrol edildi. Denetimler sonunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.