Denizli’de babasını yaralayan genç canına kıydı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.04.2024 - 23:43, Güncelleme: 13.04.2024 - 11:36
 

Denizli’de babasını yaralayan genç canına kıydı

Denizli’de yaşanan aile dramında babası ile tartışan genç, önce babasını bıçakla yaraladı, ardından kendisini asarak canına kıydı.

Olay, dün gece Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle ve Şirinköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gümüşler Yeni Mahalledeki evlerinde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı babası ile tartışan E. G.,(22) babası M.G.’yi omuzundan bıçaklayarak yaraladı. Baba kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen baba, asıl darbeyi dün gece aldı. Tartışma esnasında kendisini bıçakla yaralayan oğlu E. G., olay yerinden Şirinköy Mahallesi’ne giderek ormanlık alanda kendisini asarak canına kıydı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası E. G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerin ardından gencin cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. E.G.’nin cenazesi yarın öğlen namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Denizli’de yaşanan aile dramında babası ile tartışan genç, önce babasını bıçakla yaraladı, ardından kendisini asarak canına kıydı.

Olay, dün gece Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle ve Şirinköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gümüşler Yeni Mahalledeki evlerinde sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı babası ile tartışan E. G.,(22) babası M.G.’yi omuzundan bıçaklayarak yaraladı. Baba kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu öğrenilen baba, asıl darbeyi dün gece aldı. Tartışma esnasında kendisini bıçakla yaralayan oğlu E. G., olay yerinden Şirinköy Mahallesi’ne giderek ormanlık alanda kendisini asarak canına kıydı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonrası E. G.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. İncelemelerin ardından gencin cansız bedeni otopsi için hastane morguna kaldırıldı. E.G.’nin cenazesi yarın öğlen namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.