Denizli'de barajda bulunan cesedin kimlik tespit çalışmaları sürüyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2018 - 13:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de barajda bulunan cesedin kimlik tespit çalışmaları sürüyor

Denizli’de 3 gün önce baraj gölünde bulunan erkek cesedinin kimliğini belirleme çalışmasının sürdüğü bildirildi.  Pamukkale ilçesi Gökpınar Mahallesi’ndeki Recep Yazıcıoğlu Barajı’nda 27 Temmuz Cuma günü bulunan erkek cesedi kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırılmıştı. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için polisin çalışmasını devam ettiği öğrenildi. Yetişkin bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi sonucunun beklendiği belirtildi.     

Denizli’de 3 gün önce baraj gölünde bulunan erkek cesedinin kimliğini belirleme çalışmasının sürdüğü bildirildi. 


Pamukkale ilçesi Gökpınar Mahallesi’ndeki Recep Yazıcıoğlu Barajı’nda 27 Temmuz Cuma günü bulunan erkek cesedi kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Morguna kaldırılmıştı. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için polisin çalışmasını devam ettiği öğrenildi. Yetişkin bir erkeğe ait olduğu belirlenen cesedin, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi sonucunun beklendiği belirtildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.