Denizli’de Bayram Namazında Camiler doldu taştı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.04.2024 - 11:03, Güncelleme: 10.04.2024 - 11:03
 

Denizli’de Bayram Namazında Camiler doldu taştı

Ramazan Bayramı'nda yurdun dört bir yanında camiler doldu taştı. Denizli’de vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti. Namazın ardından bayramlaşma yapıldı.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde Denizli’de ki Delikliçınar Yeni Cami, Hilal Cami ve Hacı Ahmet Pakel Cami başta olmak üzere tüm camileri doldurdu.  Hacı Ahmet Pakel Camii’nde, tekbir ve salavatlarla gönüller ferahlarken cami imamının vaazının ardından saf tutan vatandaşlar bayram namazı kıldı. Namaz sonrası tekbirlerle hutbeye çıkan cami imamı bayramın anlam ve önemini anlatan hutbe verdi. Namazın ve duaların ardından bayramlaşma yapıldı. Bayramlaşmanın ardından Hacı Ahmet Pakel Vakfı’nda Ramazan boyunca verilen iftarın ardından Bayram sabahı cemaate kahvaltı ikramı edildi.
Ramazan Bayramı'nda yurdun dört bir yanında camiler doldu taştı. Denizli’de vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın etti. Namazın ardından bayramlaşma yapıldı.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde vatandaşlar bayram namazı için sabahın erken saatlerinde Denizli’de ki Delikliçınar Yeni Cami, Hilal Cami ve Hacı Ahmet Pakel Cami başta olmak üzere tüm camileri doldurdu. 

Hacı Ahmet Pakel Camii’nde, tekbir ve salavatlarla gönüller ferahlarken cami imamının vaazının ardından saf tutan vatandaşlar bayram namazı kıldı. Namaz sonrası tekbirlerle hutbeye çıkan cami imamı bayramın anlam ve önemini anlatan hutbe verdi. Namazın ve duaların ardından bayramlaşma yapıldı.

Bayramlaşmanın ardından Hacı Ahmet Pakel Vakfı’nda Ramazan boyunca verilen iftarın ardından Bayram sabahı cemaate kahvaltı ikramı edildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.