Denizli’de çelişti suçlardan 150 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.03.2023 - 17:17, Güncelleme: 06.03.2023 - 17:17
 

Denizli’de çelişti suçlardan 150 kişi tutuklandı

Denizli genelinde yapılan iş yeri, eğlence ve konaklama yerlerine yapılan denetimlerde 181 işyeri denetlendi. İl genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan arama ve yakalama kararı bulunan 150 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhuş olayına karışan 6 kişi yakalanırken zorla fuhuş yaptırılan 3 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

Denizli’de suçların önüne geçmek için çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede; 16 bin 101 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 181 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde, bir adreste yaşanan fuhuş olayı tespit edilerek yakalan 3 şahsa toplam 7 bin 830 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Yapılan saha çalışmalarında ihbar üzerine ortaya çıkarılan fuhuş amaçlı insan ticari olayıyla ilgili 3 mağdur yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 3 şüpheli şahsa “Cebir veya tehdit kullanarak, hile ile yada çaresizliğinden yararlanarak bir kimseyi fuhşa sevk etme veya fuhuş yapmasını sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. Yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı edilmek üzere ilgili birime teslim edildi. Öte yandan il genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan haklarından yakalama ve araması bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 150 şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde;  8 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 6 adet kurusıkı tabanca, 208 adet fişek, 2 adet muşta, 1 adet çalıntı otomobil, 4 adet bakır çubuk, 2 adet akü ve İşyerinden hırsızlık olayı sonucu piyasa değeri 8 bin 500 TL olan bornoz, havlu gibi tekstil malzemeleri ele geçirildi.
Denizli genelinde yapılan iş yeri, eğlence ve konaklama yerlerine yapılan denetimlerde 181 işyeri denetlendi. İl genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan arama ve yakalama kararı bulunan 150 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fuhuş olayına karışan 6 kişi yakalanırken zorla fuhuş yaptırılan 3 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı.

Denizli’de suçların önüne geçmek için çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede; 16 bin 101 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 181 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı.

Yapılan denetimlerde, bir adreste yaşanan fuhuş olayı tespit edilerek yakalan 3 şahsa toplam 7 bin 830 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Yapılan saha çalışmalarında ihbar üzerine ortaya çıkarılan fuhuş amaçlı insan ticari olayıyla ilgili 3 mağdur yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. 1’i yabancı uyruklu olmak üzere 3 şüpheli şahsa “Cebir veya tehdit kullanarak, hile ile yada çaresizliğinden yararlanarak bir kimseyi fuhşa sevk etme veya fuhuş yapmasını sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. Yabancı uyruklu şahıslar sınır dışı edilmek üzere ilgili birime teslim edildi.

Öte yandan il genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan haklarından yakalama ve araması bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 150 şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde;  8 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 6 adet kurusıkı tabanca, 208 adet fişek, 2 adet muşta, 1 adet çalıntı otomobil, 4 adet bakır çubuk, 2 adet akü ve İşyerinden hırsızlık olayı sonucu piyasa değeri 8 bin 500 TL olan bornoz, havlu gibi tekstil malzemeleri ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.