Denizli’de çeşitli suçlardan 122 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.03.2023 - 17:22, Güncelleme: 13.03.2023 - 17:22
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 122 kişi tutuklandı

Denizli genelinde yapılan iş yeri, eğlence ve konaklama yerlerine yapılan denetimlerde 163 işyeri denetlendi. İl genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan arama ve yakalama kararı bulunan 122 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kumar oynayan ve oynatan 15 kişi yakalandı.

Denizli’de suçların önüne geçmek için 6-12 Mart 2023 tarihleri arasında rutin çalışmalar devam etti. Bu çerçevede; 13 bin 86 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 163 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde 3 ayrı adreste farklı kıraathanede 11 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Kumar oynadıkları tespit edilen 11 şahsa toplam 44 bin 605 lira idari yaptırım cezası uygulandı. 4 şahsa ise kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapıldı. Öte yandan il genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan haklarından yakalama ve araması bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 163 şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde 3 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 136 adet fişek, 17 tüfeğe ait fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 5 adet bıçak, 1 adet çalıntı otomobil, evden hırsızlık olayı sonucunda değeri 234 bin TL olan çeşitli altın ziynet eşyaları ve kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 950 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirildi.
Denizli genelinde yapılan iş yeri, eğlence ve konaklama yerlerine yapılan denetimlerde 163 işyeri denetlendi. İl genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan arama ve yakalama kararı bulunan 122 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kumar oynayan ve oynatan 15 kişi yakalandı.

Denizli’de suçların önüne geçmek için 6-12 Mart 2023 tarihleri arasında rutin çalışmalar devam etti. Bu çerçevede; 13 bin 86 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 163 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı.

Yapılan denetimlerde 3 ayrı adreste farklı kıraathanede 11 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. Kumar oynadıkları tespit edilen 11 şahsa toplam 44 bin 605 lira idari yaptırım cezası uygulandı. 4 şahsa ise kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak suçundan adli işlem yapıldı.

Öte yandan il genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan haklarından yakalama ve araması bulunan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 163 şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde 3 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 136 adet fişek, 17 tüfeğe ait fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 5 adet bıçak, 1 adet çalıntı otomobil, evden hırsızlık olayı sonucunda değeri 234 bin TL olan çeşitli altın ziynet eşyaları ve kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 950 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.