Denizli’de çeşitli suçlardan 132 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.05.2023 - 15:14, Güncelleme: 08.05.2023 - 15:14
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 132 kişi tutuklandı

Denizli’de 1 haftada meydana gelen asayiş olayları dahil haklarında yakalama emri olan toplamda 132 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli de son 1 haftada yapılan faaliyetler çerçevesinde 12 bin 73 kişinin GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 166 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi de yapılan faaliyette sorgulandı. Çalışmalar neticesinde 1 masaj salonunda yapılan denetimlerde, masör adı altında çalışan şahıslar ile müşteri konumundaki şahısların fuhuş yaptığı tespit edildi ve fuhuş yapan 4 şahsa 20 bin 880 TL idari para cezası uygulandı. İşyeri sahibi 1 kişiye ise “Fuhşa Teşvik, Aracılık Etmek” suçundan adli işlem yapıldı. Diğer taraftan hafta genelinde meydana gelen asayiş olayları dahil haklarında yakalama emri olan toplamda 132 kişi tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 1 adet çalıntı monitör, 1 adet çalıntı klavye ele geçirildi.
Denizli’de 1 haftada meydana gelen asayiş olayları dahil haklarında yakalama emri olan toplamda 132 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli de son 1 haftada yapılan faaliyetler çerçevesinde 12 bin 73 kişinin GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 166 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi de yapılan faaliyette sorgulandı. Çalışmalar neticesinde 1 masaj salonunda yapılan denetimlerde, masör adı altında çalışan şahıslar ile müşteri konumundaki şahısların fuhuş yaptığı tespit edildi ve fuhuş yapan 4 şahsa 20 bin 880 TL idari para cezası uygulandı. İşyeri sahibi 1 kişiye ise “Fuhşa Teşvik, Aracılık Etmek” suçundan adli işlem yapıldı.

Diğer taraftan hafta genelinde meydana gelen asayiş olayları dahil haklarında yakalama emri olan toplamda 132 kişi tutuklandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde; 1 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 1 adet çalıntı monitör, 1 adet çalıntı klavye ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.