Denizli’de çeşitli suçlardan 58 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.04.2023 - 17:54, Güncelleme: 24.04.2023 - 17:54
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 58 kişi tutuklandı

Denizli il genelinde işyeri, konaklama ve eğlence yerlerine yönelik denetimlerde, bir kahvehanede kumar oynayan ve yer temini eden 5 kişi yakalandı. Çeşitli suçlardan haklarında arama ve yakalanma emri bulunan 58 kişi yakalanarak tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından 17-23 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında 83 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde 18 bin 804 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 5 kişi kumardan yakalandı Ekiplerin bir kahvehanede yaptığı denetimlerde, kumar oynadıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı. Kumar oynayan 4 şahsa 16 bin 220 TL idari para cezası uygulandı. 1 şahsa ise “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. 58 kişi tutuklandı İl genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar kapsamında haklarında arama ve yakalama emri bulunan 58 kişi yakalandı. Yakalanan 58 kişi adli makamlarca tutuklandı.Yapılan arama çalışmalarında, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, evden hırsızlık olayı sonrası yakalanan şüpheli üzenden 350 Euro ve 2 bin 890 TL para, dolandırıcılık olayında kullanılan sahte altınlar, kumar oyununda kullanılan oyun malzemeleri ele geçirildi. Diğer taraftan “1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu” kapsamında geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 6 ayrı adreste bulunan toplam 78 apart dairesi ile 3 araç kiralama şirketi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.
Denizli il genelinde işyeri, konaklama ve eğlence yerlerine yönelik denetimlerde, bir kahvehanede kumar oynayan ve yer temini eden 5 kişi yakalandı. Çeşitli suçlardan haklarında arama ve yakalanma emri bulunan 58 kişi yakalanarak tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından 17-23 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında 83 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde 18 bin 804 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı.

5 kişi kumardan yakalandı

Ekiplerin bir kahvehanede yaptığı denetimlerde, kumar oynadıkları tespit edilen 4 kişi yakalandı. Kumar oynayan 4 şahsa 16 bin 220 TL idari para cezası uygulandı. 1 şahsa ise “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı.

58 kişi tutuklandı

İl genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar kapsamında haklarında arama ve yakalama emri bulunan 58 kişi yakalandı. Yakalanan 58 kişi adli makamlarca tutuklandı.Yapılan arama çalışmalarında, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, evden hırsızlık olayı sonrası yakalanan şüpheli üzenden 350 Euro ve 2 bin 890 TL para, dolandırıcılık olayında kullanılan sahte altınlar, kumar oyununda kullanılan oyun malzemeleri ele geçirildi.

Diğer taraftan “1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu” kapsamında geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 6 ayrı adreste bulunan toplam 78 apart dairesi ile 3 araç kiralama şirketi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde, herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.