Denizli’de çeşitli suçlardan 87 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.11.2022 - 18:12, Güncelleme: 21.11.2022 - 18:12
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 87 kişi tutuklandı

Denizli il genelinde asayiş olaylarına karışan araması ve yakalama emri bulunan 87 şahıs tutuklandı. İl genelinde rutin olarak umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerlere yapılan denetimlerde 375 iş yeri ve 171 apart kontrol edildi.

Denizli il genelinde 375 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yeri ve 171 apart dairesi kontrol edildi. Kontrollerde 26 bin şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. Yapılan denetimlerde 5 eğlence mekanında kadınların müşterilere konsomasyon hizmeti verdiği ve canlı müzik yayın belgesi olmamasına rağmen canlı müzik yayını yaptığı tespit edildi. 1 adreste yapılan kontrollerde ise ikametin umuma açık yer haline getirildiği tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı. APART YETKİLİSİNE CEZA! 1774 sayılı kimlik bildirme kanunu kapsamında geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 9 ayrı adreste bulunan toplam 171 apart dairesi kontrol edildi. Kontrollerde 1 apart yetkilisine KBS sistemine bildirim yapmadığından dolayı 13 bin 391 TL idari para cezası uygulandı. 87 KİŞİ TUTUKLANDI İl genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile yakalama emri bulunan şahıslara yönelik çalışmalarda 87 şahıs yakalandı. 87 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 3 adet kurusu sıkı tabanca, 2 adet bıçak, 2 adet çalıntı otomobil ve 1 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Denizli il genelinde asayiş olaylarına karışan araması ve yakalama emri bulunan 87 şahıs tutuklandı. İl genelinde rutin olarak umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerlere yapılan denetimlerde 375 iş yeri ve 171 apart kontrol edildi.

Denizli il genelinde 375 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yeri ve 171 apart dairesi kontrol edildi. Kontrollerde 26 bin şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı.

Yapılan denetimlerde 5 eğlence mekanında kadınların müşterilere konsomasyon hizmeti verdiği ve canlı müzik yayın belgesi olmamasına rağmen canlı müzik yayını yaptığı tespit edildi. 1 adreste yapılan kontrollerde ise ikametin umuma açık yer haline getirildiği tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı.

APART YETKİLİSİNE CEZA!

1774 sayılı kimlik bildirme kanunu kapsamında geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 9 ayrı adreste bulunan toplam 171 apart dairesi kontrol edildi. Kontrollerde 1 apart yetkilisine KBS sistemine bildirim yapmadığından dolayı 13 bin 391 TL idari para cezası uygulandı.

87 KİŞİ TUTUKLANDI

İl genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile yakalama emri bulunan şahıslara yönelik çalışmalarda 87 şahıs yakalandı. 87 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 3 adet kurusu sıkı tabanca, 2 adet bıçak, 2 adet çalıntı otomobil ve 1 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.