Denizli’de çeşitli suçlardan 89 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.10.2022 - 16:23, Güncelleme: 17.10.2022 - 16:23
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 89 kişi tutuklandı

Denizli il genelinde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili aranma ve yakalama emri bulunan 89 şüpheli yakalanarak tutuklandı. 199 umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yapılan denetimlerde kumar oynayan ve oynatan 9 şahıs ile fuhuş olayına karışan 7 kişi yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, il genelinde umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimleri esnasında 199 iş yeri denetlendi. Denetimlerde yapılan rutin kontrollerde 55 bin 682 şahsın HBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. DENETİMLERDE KUMAR VE FUHUŞTAN 16 KİŞİ YAKALANDI Denetimlerde 1 ikametin umuma açık istirahat ve eğlence yerine getirildiği tespit edilerek gerekli idari işlem yapıldı. 2 kahvehanede kumar oynayan 7 şahsa 12 bin 733 TL idari para cezası 2 şahsa ise kumar oynanması için yer ve imkan sağlam suçundan adli işlem yapıldı. 1 umuma açık içkili eğlence mekanında konsomatris çalıştığı tespit edilerek gerekli adli işlem yapılırken 2 adreste meydana gelen fuhuş olayında 5 kişiye 12 bin 921 TL idari para cezası uygulandı. 2 şahsa fuhuşa teşvik, aracılık ve zorlama suçundan adli işlem yapıldı. APARTLAR TEMİZ ÇIKTI 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında geçici konaklama yerleri ve araç kiralama şirketlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 9 ayrı adreste bulunan toplam 123 apart dairesi kontrol edilmiş, her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır. ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 89 KİŞİ TUTUKLANDI Denizli genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile ilgili çeşitli suçlara karışan araması ve yakalama emri bulunan 89 şüpheli yakalandı. Yakalanan 89 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 tabanca, 8 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 66 adet av tüfeği fişeği, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, dolandırıcılık olayında kullanıldığı tespit edilen 10 bin 834 litre Ayçiçek yağı ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 400 TL para ele geçirildi.
Denizli il genelinde meydana gelen asayiş olayları ile ilgili aranma ve yakalama emri bulunan 89 şüpheli yakalanarak tutuklandı. 199 umuma açık istirahat ve eğlence yerlerine yapılan denetimlerde kumar oynayan ve oynatan 9 şahıs ile fuhuş olayına karışan 7 kişi yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, il genelinde umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimleri esnasında 199 iş yeri denetlendi. Denetimlerde yapılan rutin kontrollerde 55 bin 682 şahsın HBT ve UYAP sorgulaması yapıldı.

DENETİMLERDE KUMAR VE FUHUŞTAN 16 KİŞİ YAKALANDI

Denetimlerde 1 ikametin umuma açık istirahat ve eğlence yerine getirildiği tespit edilerek gerekli idari işlem yapıldı. 2 kahvehanede kumar oynayan 7 şahsa 12 bin 733 TL idari para cezası 2 şahsa ise kumar oynanması için yer ve imkan sağlam suçundan adli işlem yapıldı.

1 umuma açık içkili eğlence mekanında konsomatris çalıştığı tespit edilerek gerekli adli işlem yapılırken 2 adreste meydana gelen fuhuş olayında 5 kişiye 12 bin 921 TL idari para cezası uygulandı. 2 şahsa fuhuşa teşvik, aracılık ve zorlama suçundan adli işlem yapıldı.

APARTLAR TEMİZ ÇIKTI

1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında geçici konaklama yerleri ve araç kiralama şirketlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 9 ayrı adreste bulunan toplam 123 apart dairesi kontrol edilmiş, her hangi bir olumsuzluğa rastlanılmamıştır.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 89 KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile ilgili çeşitli suçlara karışan araması ve yakalama emri bulunan 89 şüpheli yakalandı. Yakalanan 89 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 tabanca, 8 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 66 adet av tüfeği fişeği, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, dolandırıcılık olayında kullanıldığı tespit edilen 10 bin 834 litre Ayçiçek yağı ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 400 TL para ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.