Denizli’de çeşitli suçlardan 97 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.07.2023 - 15:46, Güncelleme: 24.07.2023 - 15:46
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 97 kişi tutuklandı

Denizli’de haftalık olarak yapılan rutin işyeri, istirahat ve eğlence mekanlarına yapılan denetimlerde 133 yer denetlendi. Denetimlerden 39 bin 581 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. İl genelinde yakalama emri ve aranması olan 97 şüpheli şahıs tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta yaptıkları uygulamada 39 bin 581 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) ve UYAP sorgulamasını yaptı.  Yapılan denetimlerde, 1 içkili mekanda 3 kadın şahsın konsomatrislik yaptığı tespit edilerek gerekli işlem yapıldı. 1 kahvehanede kumar oynadıkları tespit edilen 4 şahsa 12 bin 165 TL idari para cezası uygulanırken, 1 şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. İl genelinde, meydana gelen asayişe müessir olaylara karışan ve haklarında yakalama emri bulunan 97 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan yapılan çalışmalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 çalıntı motosiklet, 1 klima iç ünitesi, 1 adet oto çocuk koltuğu ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 200 TL para ele geçirildi. Ayrıca çalışmalar çerçevesinde günlük apart kontrollerinde 2 ayrı apart yetkilisine de 59 bin 564 TL, bir kıraathane de kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye de 12 bin 165 TL idari para cezası kesildi.
Denizli’de haftalık olarak yapılan rutin işyeri, istirahat ve eğlence mekanlarına yapılan denetimlerde 133 yer denetlendi. Denetimlerden 39 bin 581 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. İl genelinde yakalama emri ve aranması olan 97 şüpheli şahıs tutuklandı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz hafta yaptıkları uygulamada 39 bin 581 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) ve UYAP sorgulamasını yaptı.  Yapılan denetimlerde, 1 içkili mekanda 3 kadın şahsın konsomatrislik yaptığı tespit edilerek gerekli işlem yapıldı. 1 kahvehanede kumar oynadıkları tespit edilen 4 şahsa 12 bin 165 TL idari para cezası uygulanırken, 1 şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı.

İl genelinde, meydana gelen asayişe müessir olaylara karışan ve haklarında yakalama emri bulunan 97 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan yapılan çalışmalarda 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 çalıntı motosiklet, 1 klima iç ünitesi, 1 adet oto çocuk koltuğu ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 200 TL para ele geçirildi.

Ayrıca çalışmalar çerçevesinde günlük apart kontrollerinde 2 ayrı apart yetkilisine de 59 bin 564 TL, bir kıraathane de kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye de 12 bin 165 TL idari para cezası kesildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.