Denizli'de çöp konyetnirı içinde görüntülenen kadın yürekleri burktu

DENİZLİ 28.11.2018 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de çöp konyetnirı içinde görüntülenen kadın yürekleri burktu

Denizli Mekezefendi İlçesi'nde içinde bulduğu üzümleri toplamak için girdiği çöp konteynırında görüntülenen kadın vatandaşları vicdanlarını sızlattı. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları görenler vatandaşlar, yardım etmek için yaşlı kadının nerede oturduğunu araştırırken, bir vatandaşın yorumu ise işin farklı hal almasına neden oldu.   Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi'nde olduğu iddia edilen görüntülerde, çöp konteyneri içine giren yaşlı kadını fark eden çevredeki kadınlar, yardımcı olabilmek için yaşlı kadının yanına yaklaştı. Aynı çevrede sürekli olarak çöp karıştırdığı ve yaşamını çöpten bulduklarıyla sürdürmeye çalıştığı belirtilen 70 yaşlarındaki yaşlı kadının yanına yaklaşan vatandaşlar, aldıkları cevaplar karşısında üzüntülerini gizleyemedi. Vatandaşların yardım isteklerine de olumsuz cevap veren yaşlı kadının çaresizce çöpte yiyecek arıyor olması yürekleri burktu. Kadına yardım etmek isteyen vatandaşların, “Teyze ne arıyorsun orada?” sorusuna, “Üzüm buldum, onları topluyorum” cevabını alan kişilerin, “Çık oradan, hasta olacaksın, biz sana üzüm alalım” teklifine, “İşte burada var ya” cevabını vermesi kadının uzun zamandır bu şekilde yaşamını sürdürmeye çalıştığı görüldü.     Olay'ın fotoğrafları, sosyal medyada paylaşılınca, vicdanı sızlayan vatandaşlar yardım etmek için harekete geçti. Yaşlı kadının nerede oturduğu bilgisine ulaşmaya çalışan vatandaşlar, durumdan büyük üzüntü duydu. Ancak yapılan yorumlar arasında biri vardı ki dikkat çekiciydi...!   İHTİYAÇ SAHİBİ Mİ HASTALIK MI? M. Ç. isimli vatandaş bir başka vatandaşa verdiği cevap üzerine ; "Salim bey görüntü insanı aldatır.gerçeği araştırmak lazım. Belki teyzenin çöp toplama gibi rahatsızlığı vardır. Teyze gibi insanlarımıza aylık 543 lira para desteği, ihtiyacı kadar gıda, sağlık, ücretsiz evi yoksa barınma yardımı , evinin temizliğine kadar hepsi karşılanıyor" ifadelerine karşı başka bir vatandaş şu cevabı verdi.   N.A. isimli vatandaş "Aynen ben bu teyzeyi tanıyorum. Evi var, Kocasının emekli aylığını da alıyor. İki tane evli kızı var. Bunu yıllardır vazgeçiremiyorlar, bu işi kızları" ifadesini kullandı.   L.Y. isimli bir başka vatandaşta, kadını tanıdığını gerçekten ihtiyacı olduğunu ifade ederek, yaşlı kadının adresini verdi. Ancak haber merkezimizin ulaştığı L.Y., kendisinin tanıdığı kadına çok benzediğini o zannettiğini belirterek görüntüde ki kadının bildiği kadın olmadığını ifade etti. Yaşlı kadının ihtayacı olduğu içinmi yoksa rahatsızlığı olduğu içinmi bu şeklide yaptığı merak konusu oldu.   İşte yapılan yorumlardan bazıları;    

Denizli Mekezefendi İlçesi'nde içinde bulduğu üzümleri toplamak için girdiği çöp konteynırında görüntülenen kadın vatandaşları vicdanlarını sızlattı. Sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları görenler vatandaşlar, yardım etmek için yaşlı kadının nerede oturduğunu araştırırken, bir vatandaşın yorumu ise işin farklı hal almasına neden oldu.

 

Merkezefendi İlçesi Şemikler Mahallesi'nde olduğu iddia edilen görüntülerde, çöp konteyneri içine giren yaşlı kadını fark eden çevredeki kadınlar, yardımcı olabilmek için yaşlı kadının yanına yaklaştı. Aynı çevrede sürekli olarak çöp karıştırdığı ve yaşamını çöpten bulduklarıyla sürdürmeye çalıştığı belirtilen 70 yaşlarındaki yaşlı kadının yanına yaklaşan vatandaşlar, aldıkları cevaplar karşısında üzüntülerini gizleyemedi. Vatandaşların yardım isteklerine de olumsuz cevap veren yaşlı kadının çaresizce çöpte yiyecek arıyor olması yürekleri burktu. Kadına yardım etmek isteyen vatandaşların, “Teyze ne arıyorsun orada?” sorusuna, “Üzüm buldum, onları topluyorum” cevabını alan kişilerin, “Çık oradan, hasta olacaksın, biz sana üzüm alalım” teklifine, “İşte burada var ya” cevabını vermesi kadının uzun zamandır bu şekilde yaşamını sürdürmeye çalıştığı görüldü.

 

 

Olay'ın fotoğrafları, sosyal medyada paylaşılınca, vicdanı sızlayan vatandaşlar yardım etmek için harekete geçti. Yaşlı kadının nerede oturduğu bilgisine ulaşmaya çalışan vatandaşlar, durumdan büyük üzüntü duydu. Ancak yapılan yorumlar arasında biri vardı ki dikkat çekiciydi...!

 

İHTİYAÇ SAHİBİ Mİ HASTALIK MI?

M. Ç. isimli vatandaş bir başka vatandaşa verdiği cevap üzerine ; "Salim bey görüntü insanı aldatır.gerçeği araştırmak lazım. Belki teyzenin çöp toplama gibi rahatsızlığı vardır. Teyze gibi insanlarımıza aylık 543 lira para desteği, ihtiyacı kadar gıda, sağlık, ücretsiz evi yoksa barınma yardımı , evinin temizliğine kadar hepsi karşılanıyor" ifadelerine karşı başka bir vatandaş şu cevabı verdi.

 

N.A. isimli vatandaş "Aynen ben bu teyzeyi tanıyorum. Evi var, Kocasının emekli aylığını da alıyor. İki tane evli kızı var. Bunu yıllardır vazgeçiremiyorlar, bu işi kızları" ifadesini kullandı.

 

L.Y. isimli bir başka vatandaşta, kadını tanıdığını gerçekten ihtiyacı olduğunu ifade ederek, yaşlı kadının adresini verdi. Ancak haber merkezimizin ulaştığı L.Y., kendisinin tanıdığı kadına çok benzediğini o zannettiğini belirterek görüntüde ki kadının bildiği kadın olmadığını ifade etti. Yaşlı kadının ihtayacı olduğu içinmi yoksa rahatsızlığı olduğu içinmi bu şeklide yaptığı merak konusu oldu.

 

İşte yapılan yorumlardan bazıları;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.