Denizli’de dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 1 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.02.2024 - 17:23, Güncelleme: 11.02.2024 - 19:15
 

Denizli’de dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 1 yaralı

Denizli’de dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Yenişafak Mahallesi 1017 sokaktaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçiş üstünlüğü olan otomobile bir başka otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobillerden geçiş üstünlüğü olan otomobilde bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine bölgeye trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya ayakta müdahale etti.. Kazada her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’de dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında Merkezefendi İlçesi, Yenişafak Mahallesi 1017 sokaktaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, geçiş üstünlüğü olan otomobile bir başka otomobil yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobillerden geçiş üstünlüğü olan otomobilde bulunan 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye trafik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıya ayakta müdahale etti..

Kazada her iki araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.