Denizli’de dron ile havadan trafik denetimleri sürüyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.01.2024 - 23:17, Güncelleme: 13.01.2024 - 23:17
 

Denizli’de dron ile havadan trafik denetimleri sürüyor

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler dron ile trafik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler kural ihlali yapan sürücüler hakkında gerekli işlemleri uygularken, sürücülere de uyarılarda bulunuyor.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri kentin farklı noktalarında dron ile havadan trafik denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların güvenli seyahat etmelerini ve trafik kazalarını en aza indirilmesi amacıyla kentin birçok noktasında trafik denetim uygulaması yapıyor. Ekipler, dron ile havadan sürücülerin emniyet kemeri takmama, cep telefonu ile konuşma, hatalı sollama, kavşaklara kontrolsüz girme ve kırmızı ışık ihlallerini tespit ediyor. Kural ihlali yaptığı belirlenen sürücüler hakkında cezai işlem uygulanırken, trafik kuralları hakkında daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler dron ile trafik denetimlerini sürdürüyor. Ekipler kural ihlali yapan sürücüler hakkında gerekli işlemleri uygularken, sürücülere de uyarılarda bulunuyor.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliği ekipleri kentin farklı noktalarında dron ile havadan trafik denetimlerini sürdürüyor. Vatandaşların güvenli seyahat etmelerini ve trafik kazalarını en aza indirilmesi amacıyla kentin birçok noktasında trafik denetim uygulaması yapıyor.

Ekipler, dron ile havadan sürücülerin emniyet kemeri takmama, cep telefonu ile konuşma, hatalı sollama, kavşaklara kontrolsüz girme ve kırmızı ışık ihlallerini tespit ediyor. Kural ihlali yaptığı belirlenen sürücüler hakkında cezai işlem uygulanırken, trafik kuralları hakkında daha dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.