Denizli’de düdüklü tencere bomba gibi patladı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.02.2022 - 10:55, Güncelleme: 18.02.2022 - 10:55
 

Denizli’de düdüklü tencere bomba gibi patladı

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir apartman dairesinde düdüklü tencere bomba gibi patladı. Patlama anında mutfakta bulunan 1’i çocuk 3 kişi mucize eseri yara almadan kurtuldu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle, Alparslan Caddesi üzerinde bulunan 12 dairelik apartmanda, Fesih Argın'a ait dairenin mutfağında meydana geldi. Akşam saatlerinde işten dönen Fesih Argın, mutfakta yemek hazırlayan eşinin yanına gitti. Yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu da babasıyla birlikte mutfağa girdi. Ocak üzerinde bulunan düdüklü tencere Argın ailesinin mutfakta olduğu anda otomatik düğmesinin çalışmaması üzerine sıkışan düdüklü tencere bir anda bomba gibi patladı. Patlama esnasında şok yaşayan aile ne yapacağını şaşırdı. Argın’ın eşi mutfaktan balkona açılan kapısından kendisini dışarı atarken, Argın, oğlunun zarar görmemesi için ona sarıldı. Bomba gibi patlayan düdüklü tencere mutfağı adeta savaş alanına dönüştürdü. Mutfak dolapları ile aspiratör yerinden sökülürken, mutfağın tavanı patlama sonucu zarar gördü. Verilmiş sadakaları varmış dedirtecek olayda Argın ailesi, olaydan yara almadan kurtuldu. “Verilmiş sadakamız varmış” Patlama sonrası Argın’nın komşuları ailelin yardımına koştu. Olayda yara almadan kurtulan Fesih Argın, “Verilmiş sadakamız varmış, o patlamada her yer zarar görürken, bana, eşime ve oğluma bir şey olmaması adeta bir mucize idi. Patlama ile birlikte ocağın camları paramparça olarak her yere dağılmasına rağmen bizlere isabet etmedi. İki gün kulağımın çınlaması geçmedi ama o patlamadan kurtulmamıza şükrediyoruz” dedi.
Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir apartman dairesinde düdüklü tencere bomba gibi patladı. Patlama anında mutfakta bulunan 1’i çocuk 3 kişi mucize eseri yara almadan kurtuldu.

Olay, geçtiğimiz günlerde Merkezefendi İlçesi, Yeni Mahalle, Alparslan Caddesi üzerinde bulunan 12 dairelik apartmanda, Fesih Argın'a ait dairenin mutfağında meydana geldi.

Akşam saatlerinde işten dönen Fesih Argın, mutfakta yemek hazırlayan eşinin yanına gitti. Yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu da babasıyla birlikte mutfağa girdi. Ocak üzerinde bulunan düdüklü tencere Argın ailesinin mutfakta olduğu anda otomatik düğmesinin çalışmaması üzerine sıkışan düdüklü tencere bir anda bomba gibi patladı. Patlama esnasında şok yaşayan aile ne yapacağını şaşırdı. Argın’ın eşi mutfaktan balkona açılan kapısından kendisini dışarı atarken, Argın, oğlunun zarar görmemesi için ona sarıldı.

Denizli’de düdüklü tencere bomba gibi patladı

Bomba gibi patlayan düdüklü tencere mutfağı adeta savaş alanına dönüştürdü. Mutfak dolapları ile aspiratör yerinden sökülürken, mutfağın tavanı patlama sonucu zarar gördü. Verilmiş sadakaları varmış dedirtecek olayda Argın ailesi, olaydan yara almadan kurtuldu.

Denizli’de düdüklü tencere bomba gibi patladı

“Verilmiş sadakamız varmış”

Patlama sonrası Argın’nın komşuları ailelin yardımına koştu. Olayda yara almadan kurtulan Fesih Argın, “Verilmiş sadakamız varmış, o patlamada her yer zarar görürken, bana, eşime ve oğluma bir şey olmaması adeta bir mucize idi. Patlama ile birlikte ocağın camları paramparça olarak her yere dağılmasına rağmen bizlere isabet etmedi. İki gün kulağımın çınlaması geçmedi ama o patlamadan kurtulmamıza şükrediyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.