Denizli'de eğitim helikopteri düştü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.09.2022 - 16:22, Güncelleme: 21.09.2022 - 16:22
 

Denizli'de eğitim helikopteri düştü

Denizli’nin Çardak İlçesi’nde eğitim uçuşu yapan eğitim helikopteri düştü

Son dakika alınan bilgilere göre Çardak Havaalanı’ndan eğitim için kalkan eğitim helikopteri Gemiş Mahallesi yakınlarında bir kimya fabrikasının havuzuna bilinmeyen sebepten dolayı düştü. Ekipler uçağın düştüğü bölgeye doğru hareket etti. Ölü ve yaralının olup olmadığı ekiplerin bölgeye ulaşması sonrası belli olacak. Detaylar gelecek…
Denizli’nin Çardak İlçesi’nde eğitim uçuşu yapan eğitim helikopteri düştü

Son dakika alınan bilgilere göre Çardak Havaalanı’ndan eğitim için kalkan eğitim helikopteri Gemiş Mahallesi yakınlarında bir kimya fabrikasının havuzuna bilinmeyen sebepten dolayı düştü.

Ekipler uçağın düştüğü bölgeye doğru hareket etti. Ölü ve yaralının olup olmadığı ekiplerin bölgeye ulaşması sonrası belli olacak.

Detaylar gelecek…

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.